Hissenin (spekülatif) hýzlý çýkýþlarýndan KY larýn çoðu adeta sarhoþ olmuþlardý. Gözleri hiç bir þeyi görmüyordu. Çoðunluða uymayan yorumlar yazan, hissedarlarý temkinli olmaya çaðýranlar düþman ilan ediliyordu. Alýma 10/11 TL den sonra dahidelicesine devam ettiler. Müdahale olmasaydý, þiþkinliðe raðmen çok kiþi daha da alacak ve spekülasyon yapanlar hisseyi aþaðýya vurdurduðunda þimdikinden daha çok KY'nýn caný yanacaktý. SPK müdahaleleri geliþi güzel yapmýyor. Belki kriterlere uyan durumlar olduðu zaman hareket geçiyor.
Allah bereket versin
EML-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Ýkidir ayný yapýyor 12.55 ile 13.55 ayný açtý mý 17.55 18.05 mutlaka düþer ayrýca ertesi gün de CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Reia ortalama 7.09 du eþleþme hareketleri hoþuma gitmez oldu. Mal yýkým yapýyor gibi geldi. Ýlk defa 1 kaðýtta stres yaptým. Kuþlu sitedeki derin hisse de kaðýda balon felan deyince yatýrýmcý biraz ürktü. Kar ile uzun hisselere takviye ile devam. Ytd
EML-L09 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Dedi mi ben bazen uzaktan okuyorum yazdýklarýný CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Hubvc de 10.92 aldým 13.10 dan sattým aldýðým 7000 TL lakin beklesem 17000 az almýþtým ayný hataya klnma da düþtüm bakalým ne olacakCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendi ayaðýna sýkmaz smart kfeini aþaðý çekerCPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri