... Hisseyi cedýt aracý kurum toplamaya baþladý bence olumlu bir durum inþ devamý gelir. ytd.
... Hisseyi cedýt aracý kurum toplamaya baþladý bence olumlu bir durum inþ devamý gelir. ytd.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Açýða satýþlar yakýnda serbest býrakýlacak.
Pek çok hissede yine açýða satýþlar yüzünden düþüþler olacak maalesef![]()
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
2.çeyrek bilanço tarihi ne zaman arkadaþlar?
MI 5s cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasd** nerelere gitti, pandemi sonrasý en göde sektörlerden birinin yazýlým olacaðý söylendi ve ilk olarak eski fiyatlarýna ulaþan yazýlýmlar oldu. Lakin yazýlýmlardan da 120 bin endeksteki fiyatýna uluþamayan hissemiz oldu. Blok hisse satýþý ile baský sona erdi kanýmca. Borsada tüm kaðýtlar ve hatta zarar eden ve etmeye devam edecek sektörler bile eski fiyatlarýna ulaþtý. Bugünlerde yazýlýmlara yeniden yöneliþ olacaðýný düþünüyorum. YTD
Hisse bana göre ucuz ama yanlýþ bilmiyorsam patronlarda yüzde 7 hisse kaldý gerisi borsada iþlem görüyor tek handikap bu bakalým süreç neler getirecek SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
Yer Ýmleri