O açýdan bakarsak pgsus 1 tl olmasý lazým
dolar borcu bugünkü kur üzerýnden tl olarak 23 milyar eski para ile katirilyon
ama ne hikmetse tavan tavan gidiyor
O açýdan bakarsak pgsus 1 tl olmasý lazým
dolar borcu bugünkü kur üzerýnden tl olarak 23 milyar eski para ile katirilyon
ama ne hikmetse tavan tavan gidiyor
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Dostlar küple almadým, bi kuple aldým yazmak istemiþtim.[emoji4]
MI 8 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Ben olumlu bir þeyler gördüm ki aldým...aldýðýmý yazarým sattýðým zaman yazmam. Zarar da edebilirim nasip. Sayin Zico yu da acemilik yýllarýnda Yalcin isimli ustadi arkadasi ile tuddf iþlemlerinden hatýrlýyorum bu piyasada güzel kazananlardan inþ burada da kazanýrýz hep beraber
MI 8 SE cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým kiþisel görüþümdür, hiçbir þekilde al sat tut tavsiyesi deðildir !
Bu kriz ortamýnda þirketimiz bu süreci yürütemeyeceði nedeniyle iflasýný istiyor dese ne yapabiliriz geçmiþte yüzlerce þirket battý yeni girecek arkadaþlar düþünerek yatýrým yapmasýnda fayda var zaten maliyeti yukarýda olan benim gibiler çýkamýyor malesef hala ky saldýrýyor ve bunlar ellerinde mal býrakmadý kaðýt ky nin eline yýkýldý
Ytd
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Ticaret Sicil Gazetedinden sorgulama yaptým.
Sermaye artýþý Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðünden henüz tescili olmamýþ. Sunulan evraklar tescil olduktan sonra bedelsiz sermaye artýþý olacak.
Virüs kaynaklý idari izin, uzaktan çalýþma vb koþullar altýnda çalýþýldýðý için tescili biraz zaman almýþ olabilir.
Tahminim önümüzdeki hafta içinde tescil olursa bir kaç gün içinde bedelsiz verirler diye düþünüyorum.
TÝCARET SÝCÝL GAZETESÝNDEN SORGULAMAK ÝÇÝN ALAÐIDAKÝ BÝLGÝLERÝN GÝRÝLMESÝ GEREKÝYOR.
ÝSTANBUL 601435 SÝCÝL NOLU CEO EVENT MEDYA ANONÝM ÞÝRKETÝ
Yer Ýmleri