bedelsiz verse ne olur þirket ne yaptýðý belli degil
bedelsiz verse ne olur þirket ne yaptýðý belli degil
Sayýn baþkan Recep tayyip erdoðan bey
2008 krizinde aynen þöyle demiþti
krizler fýrsattýr
iþte CEOEM için bu bir fýrsat
nedeni açýk parasý var yeni bir iþ kurmak istýyor
veya satýn alma iþte tamda 2008 krizini aratmayacak bir durumdayýz
bu fýrsatý bu ortamda deðerlendirmezler ise ne zaman deðerlendirecekler
ben umutluyum inþ ilk fýrsatta bir açýklama gelir diye beklenti içindeyim
malum borsada beklenti satýn alýnýr ya nasip deyip bekleyeceðiz
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Sayýn ZICO,
Hepimiz bir beklenti içinde aldýk. Benim hayalim Ýnþallah 20-25 lira fiyatlarý görür. Ben bu fiyatý görür müyüm, ömür yeter mi? Bilemiyorum.
Borsaya açýlýp, tarihi zirve yapmýþ nice hisselerin yanýnda CEOEM sönük kalmýþ gibi görünüyor.
Halka arzýný Metro yapmýþ olsaydý kim bilir fiyatý nerede olurdu diye kendimce düþünüyorum.
Ve yine,
Galip Aðanýn þirkete ortak olmasý iyi olurdu diye Kendi kendime düþünüyorum. Keþke ortak olsaydý ve kim bilir hisse fiyatýný nereye götürürdü.
Tahtada metro alýþý göründü mü? Uçar giderdik. Kim bilir nerelere.
Hep bu þekilde hayal kurarak ömür geçiyor.
Keþke þu sýralar þirketten güzel haberler gelse ve yükselsek. Bir çok sektördeki hisseler üç haftadýr sürekli tavanla uçtu gittiler ve eski yerine geldiler. Bizler ise burada çakýldýk ve yarýnda düþer mi? Diye endiþesini yaþýyorum.
Þirketin bedelsiz haberi sonrasý 4 gün içinde toplam 2,2 milyon adet hisseyi 5 büyük fon þirketleri veya yatýrýmcýsý tarafýndan piyasaya daðýtýldý. Alanlar benim gibi iseler halim periþan diye düþünüyorum. Elimden almak için kim bilir ne hikayeler sunarlar. Tam psikoloji içerisindeyim.
Þirketin güzel haberlerini umut ederek bekliyorum. Güzel haberler peþi sýra gelmediði sürece bu çýkan fonlar buraya tekrar uðrar mý? Diye kendi kendimle konuþuyorum.
Kimileri sabýrla beklemeyi tercih ederler kimileri yeter deyip baþka hisselere yönelirler.
Ben sabretmeyi tercih ettim fakat yine de nereye kadar sabrederim bilemiyorum.
Bu gidiþle 4,80 TL fiyata kadar çekilir mi? Yoksa 5,50 TL fiyatta tutunur muyuz, yoksa önümüzdeki hafta bizim yükseliþ haftasý mý? Olur bilemiyorum. Ömür varsa yaþayýp göreceðiz.
Takastaki hisse miktarý 6.800.000 adet olup bu miktar % 125 sermaye artýþý sonrasýnda 15.300.000 adete ulaþacak.
Selamlar,
Son düzenleme : Serçe; 11-04-2020 saat: 11:33.
Ben hep þunu idda etmiþimdir beni tanýyan herkes bilir
bir hisseyi emeklilik fonu alýyorsa o hisseden uzak dur
ama ayný fon devrediyorsa hisseyi o hisseyi mutlaka al
gerçi burada fon göremedim keþke satanlar fonlar olsaydý
iþte o gün idda ederdim kesin gidecek diye
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Ýnþallah nakti cebe indirip biz bu iþi yürütemiyoruz deyip geçmiþteki birçok þirket gibi kapanýp gitmesin temennimiz bu çünkü örneði çok malum yaptýðý iþi bu sene yapmasý zor
Ytd
Þirket yetkilisi tlf 0.531.8819180 arayýp bilgi alabilirsiniz yatýrýmýmýz hala karda deyip geçiþtiriyolar geri alým niye yapmýyorsunuz denince cevap yok malum bizde krizden oldukça fazla etkilendik evden çalýþýyoruz diyorlar
Ytd
Yer Ýmleri