Ýnþallah kapanmaz daha kötüsüne razýyým
Ytd
Ýnþallah kapanmaz daha kötüsüne razýyým
Ytd
Çok uzun bir yazý yazmýþtým ama sildim
geçengünde demiþtim birdaha sadece
pasta ve takas paylaþacaðým diye
ama duramadým yine yazmýþtým
bundan sonra oda yok kalýn saðlýcakla benden bukadar
Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanýn ilk 3 maddesi gibidir.
Deðiþmez, deðiþtirilemez, deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez.
Þu an bist dahil tüm borsalar tepki yükseliþinde iken diðer kaðýtlar gibi bu da yükselecektir, az ya da çok onu bilemeyiz. Bedelsiz sermaye artýrýmý da yeni yatýrýmcýlarýn gelmesine neden olacaktýr. Pozisyonundan emin olmayanlar için bu süreç kaðýt deðiþimi fýrsatý olabilir. Bence moral bozacak bir durum yok. Herkese bol kazançlar.
Borsa çýkarken tepki verememesi bölündükten sonra endekse paralel düþüþte daha fazla zarar görmemiz olasý inþallah aksi olur
Ytd
Þirket bedelsiz haberini kanýmca patronla birlikte hareket eden gruplarla birlikte yapýp ellerindeki 2 milyonmalý ky ye sattýlar düþünün biraz Citi sözde mal aldý 970 bin lot bedelsiz haberi çýktý ky almaya baþladý bunlar hem citideki malý baþka kurumlarla verip onlara virman yapýp sýfýrladý hemde diðer gruplar mallarýný boþalttý son takasta diðerleri yani ky 2 milyona yakýn malý aldý ilk 5 kurum 2 milyona yakýn malý satacak ky bulmuþ oldu ne güzel oyun biraz araþtýrýn anlarsýnýz 11 lerden beri ky mallandýrýldý toplu olmayan mal gruplarca toplanmadan hareket edemez eðer iþler yani þirket düze çýkabilirse bu zor kendi yatýrým uzmaný diyor sorabilirsiniz Özlem haným hepimize geçmiþ olsun inþallah zararýmýzý çýkarabiliriz amacým yeni girecekleri bilgilendirmek inanýn maliyetim 8,40 ama bazý kiþilere yazdýklarým dokanýyor dost acý söyler atasözü
Ytd
Keremcen sen kimsin
Simdi ben satsam ve kagit uçsa
Yer Ýmleri