Borsaya girdiðim günüme lanet ediyorum. Beni borsaya yönlendirip sürükleyen kiþi beni çok kötü kumarhaneye atmýþ.
Yazýk, yazýk; alýn terimizle kazandýðýmýz para ile borsa þirketlerine kaynak yaratmak þekliyle kendi ocaðýma incir aðacý dikmiþim.
Keþke borsa yerine paramý günlük likit vb fonlarda deðerlendirmiþ olsaydým. Çok kötü harcandým. Kim bilir yatýrdýðým parama ne zaman kavuþabilirim..
Her gün kaça düþerim diye endiþe edip, geriye dönük araþtýrma yapýyor ve kendi kendime teselli veriyorum. Ama nafile olup, gerçekler ortada. Kapitalist sistem paramý hiç etmekte olduðunu borsada çok iyi görmüþ oldum.
Birçok hisse düþtüðü yere yakýn yerlere iki hafta üst üste tavan çekerek geldiði halde biz sürekli düþüyoruz.
Vay be, %125 bedelsiz haberi peþine dört gün içinde 2,2 milyon adet hisse 5 fon þirketleri tarafýndan daðýtýldý.
Maliyetim zaten yukarýda olup, aldýðým fiyata kim bilir hangi bahara gelir. Ömür olur mu? Görmek bilemiyorum.
Hayal içinde hayal kurarak hisseyi kafamda yukarý fiyata çekiyorum.
Sabaha kadar düþünüyorum, sonuç yine ayný þekilde hep hüsran ile karþýlaþýyorum.
Gündüzleri gerçekle yüzleþiyorum.

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri