Endeks zurnanýn son deliðinde bu hafta önemli .....
Endeks zurnanýn son deliðinde bu hafta önemli .....
Virüs etkisinin 1,5 yýl daha süreceði konuþuluyor bu masada dursun þirketimiz baþka sektöre kaymazsa iþi zor
Ytd
burada yazýlanlarý elimden geldikçe okuyorum, kendmce hazýrladýðým bir sistem ile karýnca kararýnca alsat yaparak para kazanmaya çalýþýyorum, takip ettiðim hisselerden, aldým sattým hissenin forumunda gördüðüm olumlu ve olumsuz yazýlar sonucu tezat oluþturulduðu, bence buradaki operasyonun daha bitmediði sabýrlý olan takibi elden býrakmayanýn güzel karlar yazarak ayrýlacaðý kendimce belirlediðim fiyat aralýðýndan tekrar alým yaparak bu sefer uzun vade olarak takibimin devam ettireceðim, herkes için hayýrlýsý olur inþallah
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Satan tekrar almak için kuyruða giriyor tahta yapýcý bak mallarý kaptýracan
Yazdýklarým ytd
tahtayý yönlendiren kiþi veya grup gerçekten teknik analiz konusunda uzman olduklarýný düþünüyorum ytd.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Sýraya girenlere yetecek kadar verecek mallarý var merak etmeyin 🤣
Ytd
Yer Ýmleri