Bu hisseyi olurda satýp gidersem blcyt'yi 1.40 larda verdiðim gibi bir þey yapmýþ olacaðým.
Bu hisseyi olurda satýp gidersem blcyt'yi 1.40 larda verdiðim gibi bir þey yapmýþ olacaðým.
Spek efendi dediðime geldin. Hisse 2,26-2,28 arasýnda sýkýþtý kaldý. Bakalým ne yapacaksýn
Hocam dediðinize katýlýyorum. GYO sektörleri düþük faiz ortamýnda iyi iþ çýkartýrlar. Heleki Istanbul da yer kalmadi fazla, arsalar, daireler hergun prim yapýyorlar. Kiþi sayýsý fazla ve arsalara azaldý iyice. Ayrica bu þirket in yaptýðý projeler çok güzel ve ben þahsen beðeniyorum yaptýðý iþleri. Profesyonel iþ tarzýnda çalýþýyorlar bana göre. Inþaat sektörü nün önü açýk þuan. Ayrica en düþük pd dd ile GYO þirketleri icinde neredeyse en ucuzu konumunda. Þahsen benim þuan pek kaygým yok. Ancak dediðim gibi aðýr abi rolünde ilerliyor bu hisse. Tavsiye içermez kendi düþüncelerimdir
Hocam ekonomistler Türkiye de yatýrýmý tavsiye etmeye baþladýlar zaten. Yabancý takas oranlarý da düþük kalmýþ. Ayrica vix endeksi de biraz düþtü, Türkiye cds ler biraz gevþedi. Dun güçlü iþlemler ve iþlem hacmi bunlarý teyit ediyor gibi. Piyasalar için merkez bankalarý da elinden geleni yapýyorlar bence. Tek þey aþý bulunmasý ve seri üretim ile bunun piyasaya verilmesi . Zaten aþý bulduk haberleri hergün medyada duyuyorum ama ne kadar doðru bilmiyorum ancak, yakýn olduðunu düþünüyorum nedense.
Bu hisse artýk kalkmalý bence. Beklemeye devam
Tavsiye içermez
mehmet bey
''dünya da mekan, ahirette iman''
her enstrünmanda kazanýlan paranýn gideceði yer sonunda gayrimenkul
bence de sýkýntý yok da
þu deyime katýlmýyorum '' sadece zaman kaybederiz' derler ya
e daha ne kaybedeceksin ki, geçmiþi hangi parayla satýn alabiliriz ?
endeks 100 k. ya dayandý
dünya da memleket de hiç bir sýkýntý yok
rüyadayýz
yada
halüsinasyon görüyoruz.
bizim uyuz da yatýyor bakalým ne kadar yatacak.
Haklý olabilirsiniz.
Bu arada tahta yapýcýsý acayip inatçý görünüyor. Açýklanan raporlarda inþaat sektörü istihdam olarak az etkilenen sektörler arasýnda denilmiþ bazý haberlerde.
Ayrica ABD. Merkez bankasi FED in hazýrladýðý 2,3 tirilyon dolarlýk tesvik paketi çok iyi karþýlanmýþ galiba. Boga piyasasi baþladý ve devam edecek gibisinden soylemler var, ayrica zararlar þirketler icin o kadar fazla olmayabilir seklinde haberler çýkmaya baþladý.
Bizim inatçý spek napiyor acaba. ?? Son 1 saate girdi bakam
Yer Ýmleri