arkadaþlar birbirinizle fikir teyattisinde bulunurken özel mesaj bölümünü kullanýrmýsýnýz lütfen. burasý tartýþma deðil paylaþým sitesi. hisse hakkýnda varsa bildiklarimiz,yazacaklarýmýz herkesle paylaþýyoruz. teþekkürler.
arkadaþlar birbirinizle fikir teyattisinde bulunurken özel mesaj bölümünü kullanýrmýsýnýz lütfen. burasý tartýþma deðil paylaþým sitesi. hisse hakkýnda varsa bildiklarimiz,yazacaklarýmýz herkesle paylaþýyoruz. teþekkürler.
gedik info dün aldýklarýný bugun veriyor 2 günde 300 bin tl süper para 2.3 u set yapmýþþ gavurrrr ytd
çok güzel bi ele verme operasyonu twbrik ederim torunlar gyo
Islem hacmi umut veriyor , dun 2,04 den alip 2,37 den satan biri 2 gunde 33 kademe kazanmis demektir. 16% demek oluyor
Dogru zamanlama yapanlar yine kisa surede ciddi bir oran kazandilar
Sent from my iPhone using hisse.net
tüm silahýný kullandý gacim 100 milyon kapanýþ 2.3 altý olmasa barii ytd
2.05-06 ya zýrt dediði yer demiþtim,riske girip 06 dan biraz daha mallandým. iþin gerçeði bu hacimle 35 üstü kapatmasýný bekliyordum fakat yanýldým. realizasyonlarýný gün içerisinde yapmalarý kötü birþey deðil,kolay iþ de deðil. ben izlerken yoruluyorum. 40 üzeri kapattýðý an baþka bir kulvara geçeceðine inanýyorum. piyasa pegasusun mal gidirme operasyonundan bir kurtulsa bankalar patinaj çekiyor. hafta sonu olumsuz bir durum olmazsa ptesi günü barajý aþarýz diyorum. tabiiki benim fikrim kimseyi etkilemiþ olmayayým.
Yer Ýmleri