url]http://www.haber7.com/guncel/haber/2968664-birlik-projesi-hayata-geciyor[/url]
https://www.haberturk.com/birlik-pro...caklar-2662622
kýzlarýmla gurur duyuyorum
çok güzel hareketlerin öncüleri.
ete kemiðe bürünmeden paylaþmak istemedim
ist valiliðinden takdir ve destek vaadi gelince paylaþayým dedim.
topraðým sen baþka baþlýklara pek gelmezsin buradan da paylaþayým.
Þuan gayrimenkul sektörü kötürüm durumda Sektörün pozitifleþmesi ve projelerde unite satýþlarýn yükselmesi ancak Gyo hisselerinde reel bir beklenti oluþturabilir.
Mevcut durumda bir çok gyo þirketinin finans borclarý ve devam eden proje maliyetlerini karþýlamasý çok zor. Bu maliyetlerin bedelli sernaye artýþlarýndan karþýlama yoluna gidilmesi endiþesi ile piyasa gyo hisselerine soðuk....
Defter deðerlerine göre çok ucuz kalmýþ hisselerin biraz yükselmesi herzaman olasýlýklý elbette ama yüksek bir primlenme mevcut sektörel koþullar içinde doðal deðil. Tabi piyasa simsarlarý hisseleri toplamýþ ve kucaklara dökmek için için yukarý taþýrlarsa, o ayrý bir durum....
Gýda, saðlýk ve teknoloji dýþýnda kötürüm olmayan sektör mü kaldý?
onlarda fezaya gittiler hak etmedikleri fiyatlarda bence
gyo sektörü o kadar da kötü deðil ilk 3 ay ev satýþlarýna bakýnca
bundan sonrada önü açýlacaktýr çok az kaldý
önce avm'lerin açýlýþlarýnda ufak bir hareket olur
ev fiyatlarý da yükseliþ trendinde
düþük olan faiz oranlarý da ev satýþlarýný hýzlandýrýr
vatandaþ nihayetinde birikimleriyle gayri menkul sahibi olmak ister
dövzde altýnda zirve yapýldýðý kanaati oluþtuðunda o paranýn gideceði yer gayri menkuldur ev dir
parasý olan çoluðuna , çocuðuna, torununa da ev almak ister
sabit kira gelirinin olmasýný da ister vs vs.
vatandaþ da para yok deðil
DTH'ler ve 200 milyar dolar üzerinde
250 milyar dolar karþýlýðý altýnýn varlýðý da bunu söylüyor bana! ben bunu çýkarýyorum.
nasib olsaydý becere bilseydim
yapacaðým þey
her çocuðuma bir ev almak olurdu bu kadar net.
endeksdeki dipte yaptýðým yanlýþ teknoloji ve gýdayý bu kadar erkenden ve abartýlý fiyatlayacaðýný ön görememekti maalesef kýsa vade de büyük fýrsat kaçtý.
Son düzenleme : kitapci34; 01-05-2020 saat: 23:26.
Bir hissenin tekniðini ve zamanýný bu kadar göstere göstere hazýrlarlar mý bilemedim.
hani þu yýllýk cirolarýnýn ve öz sermayelerinin bilmem kaç katýna götürülen firmalar var ya
býrakýn karý
o fiyatlara saldýranlar beter olsunlar
çünkü ben bunu her fýrsatta yeterince dile getirdim.
Sn.kitapci 34,
Þu konu hakkýnda ne düþünüyorsunuz?
Net Yabancý Para Pozisyonu -2.026.929.000
Yer Ýmleri