Bilancoya gore ayarliyor fiyati pazartesi kapanista verirler... yaprak bile kipirdamiyoor neden bu kadar baski ???
Bilancoya gore ayarliyor fiyati pazartesi kapanista verirler... yaprak bile kipirdamiyoor neden bu kadar baski ???
o da biliyor buraya yazmayla birþey olmayacaðýný. sinirlenip derdini paylaþýyor,kimseye zararý varmý? bugüne kadar söylediði hemen her hisse birkaç tavan yaptý fakat kendisi bekleyemedi. bi bunda beklemeyi baþardý,umarým bu sefer göreceðiz biraz ivmelenme. ha bu arada net holdingden 5 kademe zarar yazdým onuda söyleyeyimde hep kazanýyorsun demeyin![]()
Sevgili kulucka , rasyonel olmayan, olculebilir anlamlar icermeyen soylemlerin borsa yatirimciliginda ne gibi bir faydasi olabilir soyler misin ?
Ne geregi var , ne gibi bir yarar sagliyor ?
Sent from my iPhone using hisse.net
bu hisse
15 lira ile
30 lira arasýnda dalgalansa
20 lira altýnda aaa bu çok ucuz deyip alýnýp
25 lira üzerinde de satýlýp aþaðý gelmesi beklenilse
hiç kimse o fiyatlara itiraz edemez.
kimse bana süslü cümlelerle ahkam kesmesin. hisse/ firma fiyat deðerlemesinden bi haber olanlardan deðilim.
hisse de normal böyle oluþmuþ bir kere, deðiþmesi (yeni normalin oluþmasý) de çok ama çok zor.
Son düzenleme : kitapci34; 08-05-2020 saat: 19:51.
Ahkam kesmiyoruz gun icinde soylenmekle bir hisseyi hareketlendiremezsin diyorum. Eger oyle bir yol varsa elele verip 5-6 kisi deneyelim daha etkili olsun
Basligin son 15 sayfasindaki mesajlarini okursan kast ettigimi anlayacaksin
Hisseleri forumda yazarak hareketlendirmek gibi bir niyetim hiç ama hiç olmadý
bir kere demiþtim bir daha diyeyim ucuz ve potansiyel olduðunu gördüðüm hisseleri yazýp ky'ye yardýmcý olmaktýr niyetim.
aksine ben yazdýkça , hisse de oldukça hisselerin gitmediði kanaaati de oluþmamýþ deðil, hem forumda hem þahsýmda.
Yahu yaz elbette. Iclerinde benim de herkesin de faydalandigi mesajlar vardir, bu baska sey, benim dedigim ise baska
Vallaha ne hesap yaparsanýz yapýn torunlar gibi 2-3 hisse var bi boka yaramaz. Yanýndan biri geçse rüzgarýndan düþen altýný yaksan ýsýnmayan lanet bir hisse. Önceden yazmýþtým bu hisseyi alacan torunlarýna býrakacsksýn. Bu isim tesadüf deðil. 90 yaþýnda adamýn þeyi kýpýrdar bu kýpýrdamaz.
Böyle adi bile olmayan kaðýt için birbirinize sataþmayýn.
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatýrým tavsiyesi deðildir itibar etmeyiniz.
Yer Ýmleri