dun verdiklerin bir kýsmýný bedava yerine koydular..hadi hayirlisi..uzun vadeli yatirimci olduk..2 ay sonra bakariz artik fiyata..
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dun verdiklerin bir kýsmýný bedava yerine koydular..hadi hayirlisi..uzun vadeli yatirimci olduk..2 ay sonra bakariz artik fiyata..
al sat tavsiyesi deðildir.
bu hafta 136 denicek endeks ustu kapanýþ ocaga kadar ralli teorisini onaylicak.136 ustu kalamassa 126 bin destek arýcak
aksama kadar boyle kendine bas al burdan bulamassin 4.20 getir belki bulursun
3.87
kirmasi 2023 hedefleri arasýnda yerini aldi..hayirlu olsun. vana müsade
ben de yok girmistim ama ciktim..citi kapanýþ ta gelmese 60 kadar basilcakti. 1 kademeye oynamaya baslamislardi...65 yazilip 66 ya vur ha vur citi geleni al di geleni aldi.. sonra 72 cizince 66 verenler kosyu 77 kadar geri aldi .nasil gūnlükcusu var anlamak zor milyon lotu 66 dan veriyor döndü diye 72 den aliyor 66 gelince bida veriyo..hergün zarar gene de býkmýyorlar
zaten kagidin bu halde olmasinin sebebi bunlar..
bu kagit 3 6 9 da zarar aciklar 12 aylikta yuksek kar aciklar..yabanci bunu biliyor..geçmiþ yil karlari 7.300 ml. bu kaat 8 olmasi lazim hele bu endekste..kavga neyse ..bitinceye kadar bu kagidin isi zor.patronlar devreye girip bunlarin elinden bu mali almadikca cok can yakmaya devam edecekler..
Gruplarda çok dillenmeye baþladý. Bugün son dakkalardaki alýmlarda grup alýmlarýydý. Alislar hýzlanýnca boa verdiklerini geri aldý. Ben de satmýþtým alim görünce geri aldim. Çýkýþa geçebilir. 86 ve 95 seviyeleri dikkatli izlenmeli. 4.3 ler hedef olabilir. Þahsi görüþlerimdir yatýrým tavsiyesi olamaz.
Beklenti olarak baþkent doðalgaz in halka arzý var. Kap haberi düþtüðünde hiç beklenmedik yerlere gelebilir. Ayriyeten sizin de dediginiz gibi Kasa para dolu ve bunlara vergi gelecek büyük ihtimal bedelsiz yaparlar. Yýl sonu karlýlýðýn da Yüksek geleceði aþikar. Arti torunlar agresif büyüyen bir þirket haber bazlý hareketler olasý. Pd ise diplerde. Elindeki varlýklara göre fazlasýyla ucuz. Herkese bol kazanç.
Bugün kaðýt yükselen üçgeni yukarý kýrdý. 4 lerin üstüne atmasý beklentim. Hayret ki burada kimse yok. Kendi kendime yazýp çiziyorum.
Yer Ýmleri