Þekerden iþlem yapan ...spu çocuðu! 6 üzerinden sattýðý 770.000 lotun hepsini yerine koydu.Yatacak yeriniz yok sizin ******** küçük yatýrýmcý düþmanlarý.![]()
Þeker sattý mý, aldý mý?
2021 yili konut fiyat endeksi Ocak ile Aralik arasindaki artýþýný yaklaþýk %100 artmýþ gördüm bir internet sitesinde
Tabi bazi GYO þirketleri %40, bazýlarý da %150 üzerinde artýþlar yapanlarda olmuþ
Bu sirketin gayrimenkul varlýðý 12 milyar görünüyor. %60 deðerleme artýþý yapsa(8,8+7,2=16 milyar) yapar. Hisse ederi 16 lira olur
%70 degerleme artýþý yapsa (8,8+8,4=17,2 milyar yapar). Hisse ederi 17,2 lira olur
%100 yapsa 8,8+12=20 milyar özkaynak yapar. Hisse ederi 20 lira olur.
Bakalim nasýl bir bilanço cikacak ortaya. Zaman azaldý.
Portfoyun kalitesine bakarsak %100 yaparsa çok iyi olur aslýnda. %70 bile deðerleme yapsa, bu bile harika olur bence
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Sayýn Üye! Deðerlemeler yapýldý ve kapta 14 Ocak'ta bildirildi.Geriye doðru kap haberlerine bakarsanýz görürsünüz.7,5 milyar civarýnda deðerleme artýþý var. Önemli olan bilançoya nasýl yansýyacak?Sabýrla bekliyoruz.Zannýmca tekkeyý bekleyen çorbayý içecek.Zira Deutsche' nin elinden kurtulan küçük yatýrýmcý kalmayacak gibi........![]()
Hocam teþekkürler, deðerleme rakamlari benim gözümden kaçmýþ demekki. Kap haberine bakmamýþtým. Ama benim tahmin de yakýn gibi,,,,,,,,,her neyse
Yani 8,8+7,5=16,3 milyar lira gibi bir hisse ederi olacak o zaman. Kira gelirinin giderlere düþünebiliriz belki ama gayrimenkul satýþý da yapmýþtýr muhtemelen. Gayrimenkul satýþýndan belki 500 milyon ile 1,5 milyar arasi kar yazabilir ama ( ben yinede en iyimser mantikla gayrimenkul satýþýndan kâr yok gibi düþüneyim )
Deðer artýþýnýn birebir Ayni þekilde bilançoya yansýmasýný beklerim.
Yaklaþýk pd/dd olarak 0,36 deðeri olarak en ucuz GYO þirketleri arasýnda olacak muhtemelen.
Bugün piyasa sebebiyle guzel bir duzeltme de yaþamýþ oldu haliyle. Bakalým bilanço gelince yoluna devam eder bir muddet daha.
Tavsiye içermez kendi düþüncem dýr
Arkadaþlar! Çete çaktýrmadan mal toplamaya devam ediyor,bilginize!!!!!![]()
Yer Ýmleri