kabaca 16 milyar özserrmaye ve 0,50 pd/dd(en düþük gyo deðerlemesleri) ile hesap yapsak kaðýdýn ölmüþü bitmiþi 8-TL ye gelir. ytd
kabaca 16 milyar özserrmaye ve 0,50 pd/dd(en düþük gyo deðerlemesleri) ile hesap yapsak kaðýdýn ölmüþü bitmiþi 8-TL ye gelir. ytd
Arkadaþlar! Vergi dairesi bilançoda 885.000.000 TL faaliyet karý var.Kambiyo zararý ve 350.000.000 TL kýsa vadeli gidere raðmen 188.000.000 zarar açýkladý.Konsolide bilanço da diðer gelirler ve tarihi deðerleme rakamýyla gelecek artý bilançoyu siz tahmin edin.Günleredir bu kadar tepinmelerinin sebebi olsa gerek!!!!!!!![]()
Arkadaþlar ! Bu ...spu çocuklarý , pislik iþlemlerinde vaz geçmeyecekler anlaþýlan. Ama haklarýný yemeyeyim; bir aydýr günlükte o kadar çok kazandýrdý . Seans içi yukarýdan sattým ,aþaðýdan aldým.Sadece kendini uyanýk zannediyor,zavallý.........
Arkadaþlar! Bu robotlara küfür edeceðim ancak; neresine, nasýl edilir bilemedim.Hiç durmadan saçma sapan iþlem yapýyorlar.......
Ben burada günlerdir '' Arkadaþlar'' diyerek paylaþýmlarýma baþlýyorum.Ancak bu hisse de pek küçük yatýrýmcý yok gibi.Zira eðer olsaydý sayfa bu kadar boþ kalmazdý.
Her neyse,ben görevimi yaptým.Mal önümüzde ki günlerde gerçek deðerine geldiði zaman,sayfa onlarca yatýrýmcý ile dolar.Klasik küçük yatýrýmcý hali bir kere daha tekrarlanýr.......![]()
4,50 den beri burdayým![]()
5.3 milyar net kar. 14,5 milyar özsermaye. pd/dd 0,43 f/k 1,19
Sayýn üye bir de 1.670. civarýnda olan karý Þiþli Tapu sicilde bir gecikmeden dolayý kâr tablosuna yansýtamamýþlar. O da gelse 7 milyar kar gelecek. Þimdiden 1. Çeyrekte 1.670 kâr garanti. Burada çok hikaye var gibi, yazýlmayý bekleyen... Bir kaç yýl güzel iþ çýkaracak gibi. Ytd.
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri