3,10 un üstünde hareket baþlar epeyce de sýkýþtý..
3,10 un üstünde hareket baþlar epeyce de sýkýþtý..
Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.
vergi öncesi kar 182m cuk.deðerlemeden 500m cuk tu galiba tahmini kar beklentisi düþmüþ oldu.beklenti 682m cuk deðerlemeyle beraber.
Kaðýdý ýsrarla tutmaya devam eden sevgili kumpasçý ýsrarýna daha ne kadar devam edebileceksin merak ediyorum? BAÞKENT GAZIN sahibi olan TRGYO halký arzýn onaylandýðý haberi geldiðinde buralarda kalabilecek mi? SPK halk arzýn onayýný daha ne kadar uzatacak? Biz bekleriz, yakýnda çorbayý içeriz...
TRGYO Solo 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): 455108000 Yýllýk Deð%:-61 beklenti 376 milyon
SM-J500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HÝSSE DEÐERLENDÝRMESÝ-Oyak Yatýrým, Torunlar GYO için 4,20 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu
Oyak Yatýrým, Torunlar GYO için 4,20 TL hedef fiyat ile 'Endeksin Üzerinde Getiri' tavsiyesini korudu.
Oyak Yatýrým'ýn ( http://www.oyakyatirim.com.tr ) konu ile ilgili raporunda þu deðerlendirme yapýldý:
"TRGYO: Torunlar GYO yýlýn 4. çeyreðinde 341mn TL net kar açýkladý. Açýklanan kar piyasa beklentisi olan 376mn TL’nin hafif altýnda kaldý. Ancak, gayrimenkul deðerleme karýnýn beklentilerden düþük, konut satýþ gelirlerinin de yüksek gelmesi itibariyle satýþ gelirleri ve faaliyet karý piyasa beklentilerini aþtý. Þirketin 4. çeyrek gelirleri %106 artýþla 350mn TL oldu. Satýþlardaki güçlü büyümeyi 5. Levent Projesi’nde teslimlerin baþlamasý ve %24 artýþ gösteren kira gelirleri destekledi. Torunlar GYO’nun portföyündeki alýþveriþ merkezlerindeki perakende cirolarýnýn geçen yýlýn ayný dönemine göre %29 artmasý ve kiralarda uygulanan sabit Dolar kurunun yukarý revize edilmesi kira gelirlerinde %24’lük artýþ saðladý. Þirket ayný zamanda 4. çeyrek içerisinde Torun Center’dan 29mn TL’lik stok sattý. TL’nin hem Dolar hem de Euro’ya göre zayýflamasý 176mn TL kur farký giderine yol açtý. Torunlar GYO’nun hisse baþýna 6.38TL net aktif deðeri bulunmaktadýr ve hisse net aktif deðerine göre %53 iskontolu iþlem görmektedir. 4. çeyrek sonuçlarýnýn hisse üzerinde etkisinin olmasýný beklemiyoruz. Hisse için Endeksin Üzerinde Getiri ve 4,2TL hedef fiyatýmýzý koruyoruz."
https://www.oyakyatirim.com.tr/Repor...n_20180301.pdf
Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...
Ah Torun o kadar hacim yapýp yerinde sayýyorsun ya ne diyeyim sana!Bastonu yiyeceksin kafana.
Baston yemekten korktuðunu bilseydim daha önceden aba altýndan sopayý gösterirdim.![]()
Torun, 3.19 diyeyim ben sana,sen önemini biliyorsun zaten,bugün denedin; yarýn inþallah devirirsin orayý![]()
Yer Ýmleri