"Tapu harcýnda yüzde 25 oranýnda indirim ve damga vergisinin sýfýrlandýrýlmasý, inþaat sektöründe memnuniyetle karþýlandý."
hisse hareketine baktýðýmýzda,,bu moloz gyo hiç de bu haberden memnun görünmüyor.
"Tapu harcýnda yüzde 25 oranýnda indirim ve damga vergisinin sýfýrlandýrýlmasý, inþaat sektöründe memnuniyetle karþýlandý."
hisse hareketine baktýðýmýzda,,bu moloz gyo hiç de bu haberden memnun görünmüyor.
Adamlar rahat durmuyorlar ki, bir inþaat bitmeden, satýlmadan ikincisine, üçüncüsüne baþlýyorlar.
Haliyle kasaya giren olmadýðý gibi borçlanýp devam ediyorlar.
Zamanýnda bunlar kadar güçlü bir grubun ortaðýyla muhabettim olmuþtu, biz kazandýðýmýzý aynen inþaata gömmüyüruz ama 5-10 sene sonra mevyvesini fazlasýyla alýrýz demiþti. Bunde da durum ayný, dünya kadar proje var, dünya kadar da proje bekleyen arsa var, ne zaman biterse, borçlar biterse o zaman para basmaya baþlar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bunlar meyve yiyene kadar zaten dünya da kriz patlayacak gyo dahil zaten balon iyice þiþti
KLGYO DAN neyin eksik....
Balon neden patladin devlet her türlü destegi veriyor.. Gyo lar batarsa devlet krizin en büyüðünü yaþar
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaþkaný' na yakýn olmasý ve referandum sonuçlarýnýn Hayýr çýkmasý ihtimali cari oraný frenliyor olabilir mi? Bir miktar orta vadeli pozisyon açmayý düþünüyorum kur riskine raðmen ancak referandum sonrasýný beklemek mantýklý gibi geldi.
Yer Ýmleri