Neyse,,sabah ola hayrola,,herkese hayýrlý geceler.
Ýstanbul, Dünyanýn en önemli gayrimenkul platformlarýndan Cityscapee ikinci kez ev sahipliði yapmaya hazýrlanýyor. Cityscape Turkey 2017, Ýstanbul Kongre Merkezinde 23-24-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek. Hem proje geliþtiricileri, hem de konut alýcýlarý ve yatýrýmcýlarý buluþturacak olan uluslararasý platform, baþta Körfez ülkeleri olmak üzere çektiði yabancý yatýrýmcýlarla da Türkiye gayrimenkul sektörüne önemli bir katký saðlýyor.
Türkiye gayrimenkul sektörü, en prestijli küresel platformlardan biri olan Cityscape ile uluslararasý arenada podyuma çýkmaya hazýrlanýyor. Geçtiðimiz yýl ilk kez kapýlarýný aralayan ve 67 firmanýn katýlýmý, 54 ülkeden 7 binden fazla ziyaretçi ile büyük baþarý elde eden Cityscape Turkey, 23-25 Mart tarihleri arasýnda ikinci kez kapýlarýný aralayacak. Ýstanbul Kongre Merkezinde düzenlenecek Cityscape Turkey 2017, yine gayrimenkul sektörünün küresel buluþma noktasý olacak.
Katýlýmcý firmalarýn fuara yönelik düzenledikleri kampanyalarla konut alýcýlarýna ve yatýrýmcýlara yine özel avantajlar sunmaya hazýrlanan Cityscape Turkey 2017, uluslararasý arenada gördüðü yoðun ilgi ile de yabancýya konut satýþlarýna katký saðlamaya devam edecek. Türkiyenin yaný sýra 16 yýldan bu yana Dubai, Abu Dhabi, Katar, Kuveyt, Mýsýr, Güney Kore, Suudi Arabistan ve Hindistanda düzenlenen Cityscape; bu geniþ coðrafyada gayrimenkul sektörüne yön veren geliþtiricileri; konut alýcýlarý, yatýrýmcýlar ve sektör profesyonelleri ile bir araya getirip iþ yapmalarý ve iþ geliþtirmelerine imkân veren ideal bir platform misyonunu üstleniyor.
http://www.milliyet.com.tr/-torba-ka...onomi-2401926/
Torba yasa Meclis'ten geçti! Vergi indirimi ve KDV istisnasý yasalaþtý
TBMM Genel Kurulunda,mükelleflere vergi indirimi ve yabancýlar ile gurbetçilere konut ve iþ yeri satýþýnda KDV istisnasýný da içeren "torba kanun teklifi" kabul edilerek yasalaþtý.
madem ucuz susun da kimse duymasýn
arkadaþlar konut satýþlarý pert, bakmayýn öyle reklamlarda söylenenlere gelecek daha netleþmedi, bu riske bu fiyatlar. ytd.
yeni forum hayýrlý olsun bu arada
men dakka dukka
Yer Ýmleri