CHP Ýstanbul Ýl Baþkaný Canan Kaftancýoðlu hakkýnda, sosyal medyadaki paylaþýmlarý nedeniyle baþlatýlan soruþturma kapsamýnda 4 yýl 10 aydan 17 yýla kadar hapis cezasý istemiyle hazýrlanan iddianame kabul edildi-HaberGlobal
Evet
Hayýr
Çekimser
bana ne, keyfime bakarým, hayatýmý yaþarým.
CHP Ýstanbul Ýl Baþkaný Canan Kaftancýoðlu hakkýnda, sosyal medyadaki paylaþýmlarý nedeniyle baþlatýlan soruþturma kapsamýnda 4 yýl 10 aydan 17 yýla kadar hapis cezasý istemiyle hazýrlanan iddianame kabul edildi-HaberGlobal
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ekrem Ýmamoðlu HaberTürk canlý yayýnýnda
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), sandýk kurullarýný yasaya aykýrý olarak oluþturduklarý gerekçesiyle, Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan soruþturma geçiren ilçe seçim kurulu baþkanlarý ve seçim müdürlerinin, yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine karar verdi.
AK Parti ve CHP temas kurdu: Binali Yýldýrým ile Ekrem Ýmamoðlu'nun ortak canlý yayýnýnýn tarihi bayram sonrasý belirlenecek / Yeni Þafak
Ak Parti , Yüksek Seçim Kurulu’nun sandýk kurullarýný yasaya aykýrý olarak oluþturduðu gerekçesiyle Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan soruþturma geçiren ilçe seçim kurulu müdürlerinin yenilenecek seçimlerde de görevlerine devam etmesine dair kararýna itiraz etti / Son dakika
Dikkat! 24 haziran ve takip eden 1,5-2 ayýn
*Türkiye'yi;Türk Ýslam Cumhuriyeti' yapma,
*Ýstanbul'un adýnýn deðiþtirme,Ýslambol'u baþkent yapma, halifelik gibi hayallerin, kimi yobaz ve Atatürk düþmaný çevrelere körükletileceði, sonuçlarýný ise, Allah'ýn bileceði bir sürece evrilme olasýlýðý ürüyor olabilir..
Ýslambol konusunu, geçenlerde bir yerlerde þaka diye yazmýþtým..Çünkü þaka idi..
Yukarýda yazdýðým ilk paragrafýn, ciddi olarak yazýldýðýný düþünüp "Haddi lennn ammma sallamýþsýn bu sefer Flamenco" diyebilirsiniz...Zira ben dahi yazdýðýmýn þaka mýýýý, ciddiiii miii olduðunu tam kestiremiyorum...
Ve fakat;
*YSK kararýna ve suç duyurusunda bulunmasýna raðmen ayný sandýk kurulu üyeleri ile seçime gidilmesinin
*Erdoðan'ýn " Buna itirazýmýzý kayýt altýna aldýk" demesinin
þaka gibi iki geliþme olduðu da buzzzz gibi gerçek..
Þu durumda ilk yazdýðým saçmalýk; -flamenco- þakasý mý, deðil mi?" sorusuna cevap bulmak için kendime bir kaç sorum var:
*BU seçime ayný sandýk kurulu baþkanlarý ile girersek
*VE Ýmamoðlu yeniden kazanýrsa
*Ve YSK önceki iptal gerekçesine, seçime yeni sokulmuþ ek, suni iptal gerekçelerini de ekleyip seçimi yeniden iptal ederse
Ne olur? BU birinci soru
Ýkinci Soru
Malum danýþmanlarýn, bunu öngöremeyecek kadar salak olmadýklarýný düþünürsek, bu olasýlýða karþý, zihni bir hazýrlýk yapmamýþ olabilirler mi?..
Þu son namaz mitingi ilginçti..
Din elden gitmiyor ama Türkiye elden gidiyor olabilir..
Yok lan yok.tööbe vallaaaa...telaþ etmeyin þaka diye yazdým...
Türkiye'de olmaz böyle þeyler..O kadar da deðil yaaaaani
hepsini unutun gitsin![]()
Yer Ýmleri