AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik : "Demokratik ülkelerde itiraz müesseselerinin vardýr, bu seçim sonuçlarýnda kim kazanmýþsa hep beraber selamlayacaðýz" /HaberTürk
Evet
Hayýr
Çekimser
bana ne, keyfime bakarým, hayatýmý yaþarým.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik : "Demokratik ülkelerde itiraz müesseselerinin vardýr, bu seçim sonuçlarýnda kim kazanmýþsa hep beraber selamlayacaðýz" /HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, "Vatandaþýmýz rahat olsun. Mazbata Ekrem Ýmamoðlu'ndan alýnýp Binali Yýldýrým'a deðil millete verildi. Millet seçimde o mazbatayý hak edene verecektir"/HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Akp Ysk Temsilcisi : Sandýk kurulu üyelerinin ve baþkanlarý isimlerinin siyasi partilere verilmiyordu. Geçen seçim tartýþmasý buradaydý. Þimdi listeleri verecekler. Þimdi ilçe seçim kuruluna itiraz müesseselerinin çalýþmasý için bir süre verilecek ve o seçim takvim içerisinde itiraz haklarýmýzý kullanacaðýz. Þimdi listeleri bütün siyasi partiler alacak. Seçmenler ayný okulda, ayný sandýkta oylarýný kullanacaklar. Bu bir ara seçim deðil, yenilenme seçimi. Ayný seçmen profiliyle yenileme seçimine gidilecek. 31 Mart'taki durum neyse ayný tablo ortada. 18 yaþýndaki seçmenler oy kullanamayacak.
AKP Ysk temsilcisi : CHP bütün siyasi partiler gibi her türlü itirazý yapabilir. CHP 3 sayfadan ibaret dilekçeyle YSK'ya baþvurdu. Sadece bir paragrafý 31 Mart'taki bütün seçimlerin iptal edilmesine yönelik. Cumhurbaþkanlýðý seçimi ve önceki seçimi de 'bunlardan dolayý tam kanunsuzluk' gerekçesini gösteriyor. Sadece genel tabirle tanýmlanmýþ. Ýtirazcý dilekçe verdiði zaman dayanmýþ olduðu delilleri sunmak zorunda. Biz memur olmayanlarýn hepsini, 'þu sandýkta þu memur deðildir' diye isim isim sunduk.
Hiçbir þey olmasa bile, kesinlikle bir þey oldu, ama biz fark edemedik.
Dilekçede bu ibare olduktan sonra, delile ihtiyaç yok ki!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri