Yukarýdaki 5 madde birbiriyle uyumlu çalýþtýðý zaman sat sinyali üretilir , eðer bunlardan biri yan cizerse diðerlerinin de feyk olma ihtimali yüzde yüze yakýndýr

Bu 5 maddeden birisi her sat bölgesine yaklaþtýðýmýzda gaza hafif dokunsa finish çizgisine girebilecek iken ýsrarla el frenini çekiyor

Bu madde aylýk indikatörum , benim için diðer 4 maddenin lokomotifi diyebilirim

Aylýk indikatör sat verecek ki diðer 4 teknik elemanla ince ayar çekip sat zamanýný netlestirebileyim

O aylýk indikatör de hem bizdeki yabancý takasýn dolar bazlý deðeri , endeksin dolar bazlý deðeri , dxy ve ABD 10 yýllýk verilerinden oluþan bir formül

Ýþte bu hipne indikator sürekli sorun yaratýyor

Lokomotif sorun yarattýðý sürece vagonlarýn ne söylediði önemini yitirdiði için görünüm halen pozitif diyebilirim

Düzeltmeler geri çekilmeler olur mu , olursa ne kadar olur bir fikrim yok

Ancak bunlarýn SU AN ÝCÝN alým fýrsatý yaratacagini düþünüyorum

Her an renk deðiþebilir çok yakýn ama þu anda degisen bir þey

Sonuç olarak Pozitif görüþ acýma tekrar dönüyorum

Bu arada bist100 de 101-104 arasý hayli bereketsiz geçti benim açýmdan

Demek ki sinyal gelinceye kadar beklemek gerekiyor bu kadar yaklaþtýk artýk üfürsen sat i verir mantýðýyla bakýþ açýsý degistirilirse olmuyor imiþ

Tahvil ufurdu yabancý takas þu koyuverdi hadi o da ufurdu dxy su koyuverdi , dxy ufurdu bu sefer ham yabancý takas hem ABD 10 yýllýk su koyuverdi , hepsi birden ufuremedi gitti

Senkronize bir þekilde ufurseler iþ bitecek aslýnda öyle rüzgar yakalamaya falan da gerek yok

son söz : Ýndik sata donunce paylasirim