Ekrem Ýmamoðlu/CHP
Binali Yýldýrm/AKP
Necdet Gökçýnar/Saadet Partisi
Ýlker Yücel/Vatan Partisi
Kýbrýs hakkýnda hakký ödenmez kara oðlanýn ama bu krizde onun döneminde yaþandý iþte yanlýþmý söylüyoruz? Esas mesele tek taraflý deðil herkesin eðrisini doðrusunu kabullenmektir.
Zamanýnda akepe Haburda davul zurna ile karþýlama yaptý onuda lanetledik ama günümüzdeki tablo tam tersine döndü, artýk futbol takýmý gibi parti tutmayý býrakýnda siz açýn gözünüzü.
Ya aslýnda biz tek bir kriz yaþýyoruz. 1950 'lerde baþlayan 58 'de moratoryuma götüren ve yýllar boyu artarak devam eden . Þu kiþiyi bu partiyi suçlamanýn pek manasi yok suçun çoðu halkta .
Þark kurnazlýðý yapan esnafa, sinyal vermeyen þoföre , aldýðý krediyle oðluna spor araba çeken KOBÝ sahibine , yalandan arazi gösterip hayali çiftlik kuran köylüye ne demeli. Elinde Kuran var diye , bir sümüklüye malýný baðýþlayan iþ adamýna ne demeli.
Biz kendimizi düzeltmeden ne AKP si ne CHP si hiçbiri kurtaramaz bizi . Daha dün eyaletimiz olan kýçý kýrýk bir ülke dahi ambargo tehditi yapar , ite köpeðe maskara oluruz .
Benim için o dediðin kiþi dýþarýnýn adamý 18 yýldýr da ayný.
Neyi þimdiye kadar iyi yaptý?
Hala özelleþtirme adý altýnda CUMHURÝYET TÜRKÝYE sinin fabrikalarý satýldý.
Tarým ve hayvancýlýk ta ne katýldý ÜLKEME
Soruyorum ne?
Niye ithalat dayatýlýyor ÜLKEME
Beton bizi kalkýndýrýrmý yada o alýnan borçlar ödenirmi?Borç alarak Osmanlý zamanýndaki durumlara geri döndük.
Bilerek yapýlýyor diyorum bu iþler.
At gözlüðü sizlerde.Bir düþünün bakým.
Takým tutar gibi artýk bakmýyorum bu olaya þahsým.
Ahanda 56 yýllýk dinimi 55 yýllýk partimi de býraktým.
Ne iyi olmuþ bir önceki yýldan.Faiz,enflafyon,iþsizlik,üretim,demokrasi,hu kuk vb.
Bir de anektot aktarayým.
2 tane komþum var 2 side akp li.
Ve mahkemelik oldular.Biri akp de yönetici.
Diðeri bu ülkede adalet yok hakimlere savcýlara da güvenmiyorum der.Niye dediðimde?
Onun tanýdýklarý var der.Yahu hukuk var ona göre karar verir dedim.Yok yok ya dedi.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri