Ekrem Ýmamoðlu/CHP
Binali Yýldýrm/AKP
Necdet Gökçýnar/Saadet Partisi
Ýlker Yücel/Vatan Partisi
Olacakki
Balýk tutarken þimdi simit,makarna, kek karýn doyuruyor.
Ben 18 yýldýr bunu görüyorum ve mevcut iktidarýn buna çalýþtýðýna kanatim var.
Birde bana Tarýmý bitirmiþ,Hayvancýlýðý bitirmiþ,Fabrikalarý satmýþ ve avm konut yapmýþ,450 milyar dolar borç almýþ
Bir iktidar TÜRKÝYE için çalýþýyor deditemezler.Düþmanlarýmýz istese bunu yapamazdý.
Orduyu boþalttýk içi boþ bence tabiki.
Saddam ve Kaddafi ordularý gibi.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
http://blog.milliyet.com.tr/kaddafi-...?BlogNo=333762
GEZÝDEN ÖNCE FAÝZLER % 5 CÝVARINDAYDI, KÝÞÝ BAÞI MÝLLÝ GEÝR , 12.000' DOLAR CÝVARINDA ÝDÝ TÜRKÝYE DE.[/QUOTE]
Faiz doðru Milli gelirde kalem oyunu vardý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tamam tartýþmayalým normale dönelim .. Kimse kimseyi tahrik etmeden , karþýlýklý atýþmaya sebep olmadan kurallar dahilinde dilediðimiz yazýyý yazabiliriz ama yazmak engelleniyormuþ gibi bir ortam oluþturmak doðru deðil. Kurallara uygun olmadýðýný düþündüðünüz mesajlarý yönetime bildir ile iletebilirsiniz.. Tekrar iyi günler..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bak bu hayvancýlýk iddana katýlmýyorum, burada devletin müthiþ teþvik primleri var ve buna bizzat gözlerimle þahit oldum. Burada Posoflu, ýðdýrlý çok yakýn dostlarým var ve onlarýn akrabalarý taa Hollandalara gelerek ceblerinden bir kuruþ çýkmadan 150 þer tane inek götürdüler ama insanýmýz art niyetli olunca bu inekler 1 yýlda ortadan kayboluyor, Devlet canýmýmý alacak iflas ettim deyip çýyor iþin içinden.
Zamanýnda CeHaPe taa köylere kadar inip çiftçinin çifte koþtuðu iki öküzünden birisini vergi diye elinden alýyordu, þimdi Millet cebinden bir kuruþ çýkmadan teþvik ile aldýðý mallarý kendi eliyle ortadan kaybediyor ondan sonra Devlet tarýmý hayvancýlýðý bitirmiþ oluyor öylemi?
ne güzel söylemiþ
' ÖN YARGIYI YIKMAK ATOMU PARÇALAMAKTAN ZORDUR '
AJDA PEKKAN
anladýðým herkes bir birine zýt olan görüþlere pek sýcak bakmýyor![]()
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
bizim halkýmýz takým tutar gibi siyasi parti tutuyor... Ýstanbul seçimlerinde saadet kimi desteklerse o kazanýr
Yer Ýmleri