-

Originally Posted by
deniz43
Aynı fikirdeyim.Önemli olan tutarı değil,serbest piyasa ekonomisi içinde 'Bir çeşit sermaye kontrolu' getirilmesi.Şartlara göre bugün 100 bin dolar olur,yarın 100 dolar'a indirilir.Önemli olan böyle bir kararın alınması,artık 'yeni bir faza geçiş yaptık' desek yanlış bir yorum olmaz.
Bu iş herkesin gözünün önünde koskoca bir tanker sütün içine ufacık bir kara sineğin düşmesi gibidir. Kimse o tankerdeki sütü içmek istemez.
-

Originally Posted by
rxpu
Sorun bu tür detaylar değil. Ne mesaj vermek istendiğini piyasa anladı. Sorun bu ve piyasanın buna vereceği tepki.
Faiz forumunda belirttiğim mesajda görüşümüz benzer.
Büyük oyuncuların da elleri bu şekilde bağlanamaz gibi.

Originally Posted by
Purplee
T+1 olarak büyük işlem hacmindeki dolar alımları likit olmaktan çıktı.
Anlaşılmıyor ki.
Davranışsal iktisat diye bir bilim dalı var.
Ekonomide beklenti yönetimi her şeydir.
..

..
-

Biz dolar kuru üzerinde tartışıp duralım, Milli Eğitim Bakanlığı zaten yetersiz sistemi de değiştirerek, Matematiği ve Fen dersleini seçmelik, din dersini ise zorunlu hale getirdi...
Cambaz ipte...
-
Ve Ayhan Bey'in serbest kürsü başlığında paylaştığı yablo...
Adım adım hedefe doğru.
Şeriat devleti hedefine...
-
Hükümet seçmeninin % 99.6 'sında 100 bin dolar yok hatta 10 bin dolar dahi yoktur . ( Diğerlerinde de yok ya neyse )
Adamlar seçimi alalım da gerisini boşver diyor . ( Seçim olmasa da böyle olacaktı belki )
Ne yapıp edip mümkün olduğunca seçmenine dokunmadan 23 Haziran 'a ulaşmak istiyorlar. Ancak şu varki artık seçim sonucunun bi önemli kalmadı.
A noktasından B noktasına kaç saatte gideceğimizi etkiler sadece .
John Snow seçimi alsa da almasa da bize karpuz sattıracaklar.
-
http://www.milliyet.com.tr/milli-egi...undem-2877055/
Bakanlık böyle açıklama yapmış ama ben artık bunların Allah bir dediğine inanmıyorum.
-

Originally Posted by
işçi74
milleti karpuzdan sogutacan yaww,
Karpuz satmıyorsan sıkıntı yok.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Karpuz satmıyorsan sıkıntı yok.
iklimlendirme ve bu aralar kombiyede sardım,reklam ypak
sıkıntısı olan özelden yazabilir,severek yardımcı olurum,buzdolabıda ve kurutma makinasıda dahildir..
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/6

43
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri