-

Originally Posted by
chinawhite
Hayır 6.07lere değip geri geliyor orada satış yiyor. Yanlış anlıyorsunuz.
şuan 6.07nin yatırımcıyla alakası olduğunu nerden çıkarttınız.

Originally Posted by
chinawhite
Şuan doları bu seviyelerde tutmuyorlar.Kendi yön belirlemeye çalışıyor. Tabiki ülkenin jeopolitik durumu yönünü tayin ediyor.Tutacak parada kalmadı ki zaten

Kamu satışını gerçekleştirdi ve 6.25lerden 5.95lere değdi.
6.02lerde dolanıyordu bir katalizör çıktı.6.07lere geri geldi ve güç topluyor.bir anda artmaz.
aralarda küçük-orta yatırımcı satış yapıyor.
Dolar/tl gücünü siyasetten ve abdden alıyor.
Seçimin heyecanına az kaldı. Ben mayıs sonu demiştim bundan 20 gün önce.
Yavaş yavaş hareket başlıyor.
Buradan çıkardım.
Gerçi siz de demediniz duruşun sebebi bu satışlar diye. Kısmen diyor olabilirsiniz bu mesajınız ile.
Meblağ yüksek olsa da küçük-orta yatırımcı 4-5 gündür bekliyor faiz de kaybetti karı çok ahım şahım olmayacaktır 5-6 kuruş fark ile.
Takip ederim sizi.
16 Mayıs'tan beri Ptesi salı hareket bekliyordunuz.
Görüşleriniz değerli.
..

..
-

Originally Posted by
Purplee
Buradan çıkardım.
Gerçi siz de demediniz duruşun sebebi bu satışlar diye. Kısmen diyor olabilirsiniz bu mesajınız ile.
Meblağ yüksek olsa da küçük-orta yatırımcı 4-5 gündür bekliyor faiz de kaybetti karı çok ahım şahım olmayacaktır 5-6 kuruş fark ile.
Takip ederim sizi.
16 Mayıs'tan beri Ptesi salı hareket bekliyordunuz.
Görüşleriniz değerli.
Şimdi ben dediğim daha önceki konularla bağdaştırarak söyledim. Yani 6.11leri bekliyorum ama 6.07-6.10larda ara ara durabilir. 6.05lere düşerse bu küçük orta yatırımcının satışlarından olur. Güç depoluyor bu seviyelerde. Ya bir süre 6.07-6.10 bandında duracak yada kendi 6.11üstüne atıp 6.25lere dokunacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri