Originally Posted by
hunter77
topikteki çoðu kiþi benden bilgili arkadaþlar dediðime bakmayýn içlerinizde abim olacak yaþta insanlar var hepsine de saygým sonsuz fakat tanýmadýðým için hitap edemiyorum gereðince kusura bakmayýn þimdiden sürekli soru sorup belkide oflatýyor olabilirim sizi fakat þunu çok merak ediyorum amerika yaptýrýmlarý uygularsa bu dýþ borç nasýl çevirilecek çevirilemesse sonuçta hükümet baþta kalamaz bu riski nasýl alýyorlar halk açlýktan pahalýlýktan kýrýlýr.
Hiç birþey olmaz, papazda da aynýsý oldu. Bir noktada 180 derece dönüyürlar hocam, mühim olan o dönüþü yakalamak iþte.
Þuan dolarý 8,40 a devalüe etseler DTH larda çözülme zaten 6,50-7,20 lerde çoktan baþlar 8,40 larda ciddi çözülme gelse zaten yönetim ihtiyacý olan dolarý vatandaþdan alýr olay kapanýr gider.
Bizim ana sorunumuz deðerli TL den dolayý piyasada derin bir resesyon ve iþsizlik var adamlar bunu çözmeli ve bunun için ilkin devalüasyon sonrasýnda ülke battý bitti denilirken bir anda 180 derece dönüþ IMF anlaþmasý ve çýkýþ gelmeli.
Þurda ben diyeyim s400 alýndýktan sonra çocuklara salýncak yaparlar devalüasyondan sonrada s400 diyeni direkt silivriye atarlar.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri