23 Mayýs Perþembe 17:34 IMF SÖZCÜSÜ RICE: TÜRKÝYE EKONOMÝK ÝSTÝKRARI SAÐLAYACAK ADIMLAR ATMALI -BN
23 Mayýs Perþembe 17:39 IMF/RICE: TÜRK YETKÝLÝLERÝN IMF'DEN FÝNANSAL DESTEK ÝSTEDÝÐÝNE ÝLÝÞKÝN BÝR SÝNYAL YOK -BN
birileri IMF mi demiþti sabah ?![]()
23 Mayýs Perþembe 17:34 IMF SÖZCÜSÜ RICE: TÜRKÝYE EKONOMÝK ÝSTÝKRARI SAÐLAYACAK ADIMLAR ATMALI -BN
23 Mayýs Perþembe 17:39 IMF/RICE: TÜRK YETKÝLÝLERÝN IMF'DEN FÝNANSAL DESTEK ÝSTEDÝÐÝNE ÝLÝÞKÝN BÝR SÝNYAL YOK -BN
birileri IMF mi demiþti sabah ?![]()
6,10 kýrmamalý diyorum ve gidiyorum artýk son maliyete geldi diye sevinemedik bile bu ne be
Dolarý yaptýlar tuvalet kaðýdý. Daþ gibi ekonomimiz varmýþ meðer yanýldýk.🤪
Abd verisini hic sevmedim
Trump fed i hirpalar bu veriyle
Kisa bi duzeltme gelebilir belki
Az bisey ilk kez kar aldim dolarda aylar sonra
Tr nin durumu belli batik dxy uzun vade cok etkilemez de veri cok kotu kýsa da sevmedim
Abd pisleþip George Saros gibi köpek balýklarýný üstümeze salsa bile reis hepsini filato yapar bence.
IMF'nin biraz evvel yaptýðý Türkiye açýklamasýndan haberiniz var mý forumdaþlar?
Uluslararasý Para Fonu (IMF) Sözcüsü Gerry Rice, "Türki̇ye, ekonomi̇k i̇stikrarý saðlayacak adýmlar atmalý. Türk yetki̇li̇leri̇n IMF'den finansal destek i̇stedi̇ði̇ne i̇li̇þki̇n bi̇r si̇nyal yok."
En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
Yer Ýmleri