Ýngiltere Baþbakaný Theresa May : “7 Haziran itibariyle istifa ediyorum"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kamunun robotlar 6,0760 a kadar çektiler ve ordan dolar gene yukarý çekildi bundan sonra iþ yabancý aðalarda, bakalým 6,07 altýna izin verilmemesi lazým teknik çalýþacaksa þu ortamda 6,07 bölgesinden bir þekilde sert yukarý dönmeliyiz.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Þöyle teknik bilgim olsun, varsýn 10 tane de rus manitam olsun iliðimi sömürsün [emoji8]
MI MAX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S-400 sorunu çözülürse eðer, kamunun sattýðý belirtilen dövizleri alt seviyelerden geri alma imkaný olabilecek ve kamu bu iþten karlý çýkabilecek diyebilir miyiz acaba?
Zorla kamu zorla bakalým egzosun nerde patlatacak.
6,07 ye kadar izin verildi bundan sonra kanal desteðini de indirebilecelermi.
Yahu birde S400 anlaþmasý iptal olsa gelecek krizi en fazla 1 ay daha ötelerler sonra gene dolar gideceði yere gider.
Dolar düþtüðünde birde DTH azalmasý diye birþey söz konusu deðil, hani oldu ya dolar 5 TL ye düþtü bunun sonucu ancak DTH lar da patlama yaþanýr millette uyandý artýk.
DTH larý çözmenin tek yolu devalüasyon yapýp dolarý 8 TL üstüne almak bu kadar basit ki zaten millet 7 TL de bile dökülecek konumda.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yer Ýmleri