-

Originally Posted by
METEPOSTA
Zamanların en iyisiydi..........
akıl çağıydı..........
inanç devriydi..........
Aydınlık mevsimiydi..........
umut baharıydı..........
her şeyimiz vardı..........(C.Dickens)
Ne güzel söylemiş ya . Teşekkürler.
-
Bu arada maç da baya iyi...
Meraklısına...
-
-
Bülent Arınç: Bu partili cumhurbaşkanlığı doğru model olmadı. Acaba hem ülkemiz hem de Başkanımız Erdoğan'ın geleceği için parlamenter sisteme dönmemiz daha mı hayırlı olur, diye düşünüyorum. Bunu tartışmalıyız
Genel seçimlerde %50 üzeri oy almanın zor olduğunu deneyimledikleri için mi acaba eski sisteme dönmek ile ilgili beyin fırtınası yapıyorlar.
Zira şöyle bir gerçek var eski sistemde %35 ile hükümet olmak mümkünken bu sistemde %45 ile muhalefete düşmek mümkün.
Bu riski mi görmeye başladılar acaba?
-

Originally Posted by
ayhan53
Arsenal alsin
Alsın...
Sorun yok...Benim de soğuk durduğum bir takım Chelsea...
Sahibinden çalıştırıcısına...
-

Originally Posted by
rxpu
Bülent Arınç: Bu partili cumhurbaşkanlığı doğru model olmadı. Acaba hem ülkemiz hem de Başkanımız Erdoğan'ın geleceği için parlamenter sisteme dönmemiz daha mı hayırlı olur, diye düşünüyorum. Bunu tartışmalıyız
Genel seçimlerde %50 üzeri oy almanın zor olduğunu deneyimledikleri için mi acaba eski sisteme dönmek ile ilgili beyin fırtınası yapıyorlar.
Zira şöyle bir gerçek var eski sistemde %35 ile hükümet olmak mümkünken bu sistemde %45 ile muhalefete düşmek mümkün.
Bu riski mi görmeye başladılar acaba?
Oy ooy
sınav sistemi değiştirir gibi rejim değiştirecek adamlar. MHP nin eline düştüler, Kürt vatandaşlar da pas vermiyor
-

Originally Posted by
dimitris
Oy ooy

sınav sistemi değiştirir gibi rejim değiştirecek adamlar. MHP nin eline düştüler, Kürt vatandaşlar da pas vermiyor

Ben Bülent Arınç'ın yaptığı bu açıklamayı çok çok garip buluyorum. Hem de Cumhurbaşkanlığı yüksek istişare kuruluna yeni atanmışken.
-
Dolar grafiği alabilir miyiz üstadlardan
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri