-
Dolar ölmüş.
Dth lar bozulmadikca cacik olmaz
S400 olsa bile kullanilacak cok dth var
-
SON DAKİKA I Trump'ın Türkiye'nin S-400'lerle ilgili teklifini kabul ettiği iddia edildi!
-

Originally Posted by
murlak
SON DAKİKA I Trump'ın Türkiye'nin S-400'lerle ilgili teklifini kabul ettiği iddia edildi!
Detayina bakmadan kim demiş flnnn
Fake haber ise yariyor bunlar ama
-
İstanbul seçimi ertelenirse birde üstüne s-400 alınırsa 12 tl diyen uzman bozuntuları YouTube da video atıyorlardır. Damat Ferit hepsinin hakkından geldi şimdi gara gara gargara yapıyorlardır.
Bana gelirsek bu yıl içinde 8-9 görülecektir diye düşüncem devam ediyor,
10 dolarım dahi yok böyle biline lakin sarı kızı (altını) her gece koynuma alıp uyuyorum.
Yastığımıda pamuk yerine dolarla doldurmak isterdim ama reis kızıyor diye doldurmadım.
-
Bu gün maaş yattı bayram öncesi, vergi dilimim değişmiş, Devlet tüm kesintileri %55 , bana kalan %45
Devletimiz benim maaşımdan benden daha fazla kazanmış,
Söylenebilecek şeyleri, ifade etmek istemiyorum ama
Bu duruma kendimi ikna etmem biraz zaman alacak. 
-

Originally Posted by
vicente
Detayina bakmadan kim demiş flnnn
Fake haber ise yariyor bunlar ama
Kaynak neresi desen popom derler.
Yok öyle bir kaynak çünkü.
-

Originally Posted by
things
Bu gün maaş yattı bayram öncesi, vergi dilimim değişmiş,
Devlet tüm kesintileri %55 , bana kalan %45
Devletimiz benim maaşımdan benden daha fazla kazanmış,
Söylenebilecek şeyleri, ifade etmek istemiyorum ama
Bu duruma kendimi ikna etmem biraz zaman alacak.

Hani diyorlar ya...Karnınızı biz doyuruyoruz diye...Kimin kimin karnını doyurduğu çok belli bu verdiğin rakamlarda...
1 kere benzin almış mı, 1 kere markete gitmiş mi, 1 kere su, elektrik, doğalgaz faturası ödemiş mi birileri acaba ?
-

Originally Posted by
EREGLTUPRS
Hani diyorlar ya...Karnınızı biz doyuruyoruz diye...Kimin kimin karnını doyurduğu çok belli bu verdiğin rakamlarda...
1 kere benzin almış mı, 1 kere markete gitmiş mi, 1 kere su, elektrik, doğalgaz faturası ödemiş mi birileri acaba ?
Benim paranın izini buldum, Samsun da ikamet ediyorum, para yine Samsun da kalmış (züğürt tesellisi)
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...k-makam-araci/
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri