Onayý alýp tekrar düþerse vay haline...
Paylaþýmlarým sohbet amaçlýdýr...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Þu anki fiyata göre ocaktan bu yana yükseliþ %8-9 arasý , yýl sonu kapanýþý TL faizin altýnda getireceðine ihtimal vermiyorum ocak ayýnda faizler ortalama %21 civarýydý þu an %24 veren var , bu seviyeler iyi bir alým yeri gibi geliyor bana 6.50 civarýna yönelirse yýl sonuna kadar 6 aylýk süreçte %15 civarý kar , seçime þurda 2.5 hafta kaldý sanýrým seçime kriz aþýldý dolar düþtü havasýnda gidilmek isteniyor ...
2010 yýlý sonrasý rotçýldlara ve düzenlerine peþpeþe büyük operasyon çekildi... tahvil faizlerindeki fingirdeþleþmeyi bundan baðýmsýz düþünmeyin ...
Samuraylarýn pirinç tarlalarýndaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalýp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardýk. Hamza Sütbýyýk ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmaný
Burada nerede faiz indiriminden bahsetmiþ ki.. Ticaret savaþlarýndan ve faizlerin zaten düþük olduðundan bahsetmiþ gibi anlýyorum. Ancak piyasa indirecek gibi anlamýþ ya da anlamak istemiþ. Faiz indirimi yapacaðým dediði yeri bir anlasak ne güzel olacak...
Yatýrým tavsiyesi içermez ve asla yatýrým tavsiyesi DEÐÝLDÝR.
S400 ile ilgili az zaman kaldý.
https://www.cnbc.com/2019/06/04/us-n...-purchase.html
Turkish officials reportedly have until the end of this week to cancel the purchase of Russia’s S-400 missile defense system and instead buy Raytheon’s U.S.-made Patriot missile.
Sanýrým kapanýþa doðru düþer daha; pozisyon taþýma maliyeti çok yüksek. Var mý güncel bilgisi olan?
Yer Ýmleri