Bosstown Dynamics robotu, Boston Dynamics robotundan daha becerikliymiþ.!.
Bosstown Dynamics robotu, Boston Dynamics robotundan daha becerikliymiþ.!.
ABD Baþkaný Donald Trump, 2020 baþkanlýk seçimlerini kazanamamasý durumunda ülke ekonomisinin 'daha önce görülmemiþ çöküþ' yaþayacaðýný belirtti.
ABD Baþkaný Donald Trump, Twitter hesabýndan yaptýðý açýklamada, "Trump ekonomisi rekorlar kýrýyor ve gidecek daha çok yol var… Ancak eðer 2020'de benden baþka birisi kazanýrsa (rekabeti çok iyi biliyorum) daha önce görülmemiþ bir piyasa çöküþü yaþanýr" dedi. Trump, "Amerika'yý büyük tutalým" diye ekledi.
Cumhurbaskani Erdogan: Rusya ile aramýzdaki ikili iliþkiler çok çok iyi bir noktada. Türkiye’nin ticaret hacminin en yüksek olduðu ülke Rusya.*Þu anda 25 milyar dolarýn üzerindeyiz. Belirlediðimiz hedef 100 milyar dolar. Rusya ile iliþkilerimiz derinlikli bir þekilde ilerliyor. Bu yýl sonu itibarýyla Türk Akýmýnýn açýlýþýný yapacaðýz. Bu da ayrý bir güç. Buradan Avrupa’nýn deðiþik ülkelerine bizim üzerinden -birlikte tasarruf kullanmak suriyetiyle- doðalgaz akýtýlacak. Bu çok önemli. Biz de artý ihtiyaçlarýmýzý buradan saðlayabileceðiz. Rusya ile yürüttüðümüz bir diðer konu da nükleer enerji santrali çalýþmalarýmýz. Daha önce 100 kadar mühendis gitmiþti. Onlar orada belli bir eðitim aldý. Ardýndan 100 kadar kiþilik ikinci bir ekip daha gönderildi. Bunlar da eðitim aldý. Bunlar artýk nükleer enerji santralimizin beyinleri. Burasý hýzla devam ediyor.
25 milyar dolarlik ticaret hacmine bakinca; Rusya'ya ihracatimiz 3.4 milyar dolarken Rusya'dan ithalatimiz 22 milyar dolar seviyesinde. 2018'de Rusya'ya karsi cari acigimiz 18.6 milyar dolar. 2018 Turkiye cari acigi 27.6 milyar dolar. Turkiye'nin Rusya'ya kosulsuz ihrac etmeden gobekten baglanmasi dogru bir adim degil bence. Ruslara iyi para akitiyoruz, ama isin garibi bize gelen paranin cogu da batidan. Dis politikamiz da tutarsizliklar mevcut. Umarim bir yere dogru kayarken olacagimiz ihracat kalemlerini dikkatle degerlendiriyoruzdur.
Bu dis ticaret hedeflerimize de hastayim. Abd ile 75, Rusya ile 100 milyar dolar.
çin 1500 yýl sonra türkleri satýn alýyor
https://eksisozluk.com/cin-1500-yil-...r--5748196?p=1
Gene baþladýlar bir oncekinde bu fakirin bu can bedeninde olduðu sürece o teröristi býrakmam þimdi adamlogimiza yakýþmaz , tukurdugumuzu yalamayiz, he caným he papazda gördük bunlarýn adamligini.
Böyle açýklamalar geldikçe her an geri vitese takabilirler diye urperiyorum vallahi. Adamlar geri vites uzmaný hoþ geri vitese taksa aslýnda daha iyi olacak, r yapsalar 1 ay sonra dolar 7 TL ama böyle beklenti yarattikca in çýk yatay piyasa
Yer Ýmleri