Yine de þu devir iþi bitsin de genel kurulda niyetlerini bir öðrendikten sonra karar veririz.
Onca nakit ne amçla kullanýlacak, borçlar sýfýrlanacak 154 milyon da cepte kalacak sonuçta.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
kardesler erken uyandi ! dediler mallar gidiyor [emoji846]
yatýrým tavsiyesi degildir
hayir ufak ufakta aliyorduk. nasil huylandilar anlamadim gitti. ne guzel takiliyorduk 3.10-3.15 [emoji846]
sn. bawer sizden korktular sanirim.
buna benzer boyner de de ufak ufak aliyorduk, adamlar nasil uyanmisti, tamam o grup epey zeki idi ama bunlar ??? demekki bunlarda zeki [emoji846] ??? demekki
aldiklarimizi zekai amcaya 3.62 den hediye edecegiz !
Mücahit ve Besim'in aþaðýsýnda kalmayý kendine yakýþtýrmaz Zekai Aða, ileride cömertliðini ýspatlayacaktýr diye umut ediyorum.
Belki de bugün Mücahitten kazananlar az bir þey týrtýkladýlar. Benim bildiðim Zekai Aða 3-5 kademe hareketi yakýþtýrmaz kendine, destek atarsa kendini hissettirir.
Aðanýn hissesi teknik olarak da güzelleþti, uzun aradan sonra direnç üstünde kapattý, süründürdüðün yeter artýk tahtacý, az biraz ilerle bakalým, buralardan mal gelmez tahtaya anla artýk.
![]()
sn. bawer
biraz daha bekleyeydi iyiydi !?
tam ne guzel puntuna getirmis mali ufak ufak cekiyorduk, onlarda sagolsun veriyordu.
bu promosyonlu satislari erken bitirirlerse uzulurum valla.
zekai amcaya paketliyorum 3.62 teslimati yapariz.
tabi genel kurula gidip bir gorelim. cunku sirketin su an dip 6 lira olmasi lazim.
Yer Ýmleri