2011 yýlýnda iteledi rakamlarýn altýnda hala olsa ne olacakki 5 yýlýn kaybý 15 e giderse ancak telafi olur elinde olan 3-5 kiþiyi mutlu etmez bu rakamlar.Daha yukarýlar için de þirketin hiç bir temel deðeriyle baðdaþmaz.Daha yukarýlar yeni kurbanlar demek.
hareketleri güzel,göstegeler aþýrý alýmda biraz buralarý sindirirse tl bazlý 5,60 lar ilk durak,sert yukarý hareketlerde dikkatli olmak lazým ,kaðýdý 5 dakikada çakabiliyorlar,,alt alýþ kademeleri pek dolmuyor....teknik olarak güzel duruyor ,bir yüzde 50 potansiyel var gibi......selamlar....
Film anlaþýldý otelin ekspertiz raporunu çýkarmýþlar yakýnda bedelsizi açýklarlar fiyatýda yukarý çekmiþken acemi sazan yatýrýmcý peþine düþerler bedelsizi duyan sazanlara malý veririer akýllý olun çakallara yem olmayýn y.t.d
Borçlu þirket parayý nereden bulacak da bedelsiz yapacak, yeniden deðerlemedeki artýþ özsermaye kaleminde deðer artýþý gösteriliyor fakat ödenmiþ sermaye olarak gösterilemiyor, 2012 bedelsiz baþvurusunun kaynaðý da reddedilme sebebi de buydu..hem bu kaçýncý deðerleme..
benim tahminim ya bedelli gelir ya da sahip olduklarý bir kýsým hisseleri de borsada okutabilirler..
yatýrým tavsiyesi deðildir..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu þirket tam bir dolandýrýcý þirketi yýne mýlletý dolandýracagý rakamlara getýrmýþler aman dýkkat yený madurlar ve senaryo hep ayný daha 1 yýl once 1 tl idi þimdi nereye çýkmýþ 1 tl iken iþlem olmuyordu þimdi yazan çizende cogalmýs hayde hayýrlýsý beni daha önce dolandýrdýlar bin beddua ettým aman sizde beným durumuma düþmeyin 2-3 yýl önceki yorumlarý býr okuyun istersenýz ondan sonra bu kagýtla ýlgýlý yazýn
Yer Ýmleri