Genel kurulun sonuçlanmasýyla hissenin çökmesi bir oldu. Okuduðum kadarýyla olumsuz bir þey yok. Kayýtlý sermaye tavaný yükseldi sadece. Bu genel kurulda otel satýþý gündemde bile yok zaten
Genel kurulun sonuçlanmasýyla hissenin çökmesi bir oldu. Okuduðum kadarýyla olumsuz bir þey yok. Kayýtlý sermaye tavaný yükseldi sadece. Bu genel kurulda otel satýþý gündemde bile yok zaten
saðolsunlar 3.23 - 24 den yine alimlarimizi yaptik.
3.62 icin pakete devam[emoji846]
yatýrým tavsiyesi degildir
https://i.postimg.cc/XqMMGnvJ/IMG-20190903-094429.jpg
genel merkezi bu binanin en üst katý
bu toplanti da bu analizimin yanlis oldugunu gordum ! çünkü gelen para ile bütün kredilerin kapatilacagi ifade buldu zekai bey tarafindan.
bu durumda
satistan : 225.000.000 TL gelecek
Kv borc : 70.000.000 TL ( - )
Uv borc : 97.000.000 TL ( - )
Bu durumda kasada kalacak net para : 58.000.000 TL (bununda bir kismi gider )
iste kalan para 50.000.000 TL hisse basi 2 lira yapar. Ýsparta elektrik ve diger avm'nin %19'unu da eklerseniz. sirketin otel satisi sonrasi ederi tahmini max. 3.5 lira yapar, sahsi fikrime gore.
ben ayrilma hakkimi belki kullanmam demistim ama kesin kullanacagim. cunku otel gidiyor baskacada bir hikaye kalmiyor, birde 50 milyon kaliyor o da tam o mu kaliyor bir bakmak lazim sonra
Toplantýya katýlmanýz epey yararlý olmuþ sn. Hayek.
Satýþtan sonra bu kadar az nakit kalacaksa çaðrýdan malý verip bir daha da bulaþýlmaz bu hisseye bence çünkü kalan para da saða sola gider, sýfýra sýfýr elde var sýfýr. Ben de çaðrý fiyatýndandan devredeceðim, umarým onay gelince bizi yormazlar oraya kadar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
toplantida yine konusulan ikinci en onemli konu "bürokrasinin yavaþ iþlemesi" konusuydu.
orman bakanligindan gelecek nihai sonucun bu yýl sonuna kadar gelmesini bekliyorlar. yani herkes ayrilma hakki ile ilgili olan hesabini ona gore yapmasi lazim.
erken gelirse ne ala !
(görüyorum saðda solda bazý arkadaslar spk'dan onay bekliyor bu yanlis)
Yer Ýmleri