26 eylul kararlarina baktim, do&co ve tat gida'nin kararlari vardi.
bunlarin basvuru tarihlerine baktim 16 agustos gorunuyor, kararin rekabet kurumu sutesinden tebligi ise 26 eylul olmus.
kabataslak 40 gun olmus !!!
yatýrým tavsiyesi degildir
Bugün yine Ayces yanýna Maalt'ý da alarak tavana gidiyor, bu namýsýzýn satýþý olmasaydý eminim ki þuan 4.5-5 arasý olurdu.
Oteli sattýyorlar diye hissenin içine ettiler resmen, genelde çarðý yapan þirketlerin çoðunun kasalarýnda para çýkmasýna raðmen çaðrýnýn çok üstüne çýkartýrlardý, bununkine dünya para girecek ama hala o fiyatýn altýndan iþlem görüyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Hala bu iþte baþka bir iþ var diyorum.Ters köþe yapmazlarsa iyidir. Yoksa niye böyle basarlar ki.y.t.d.
Ekim ayýnda biter diye umut ediyorum.
BÝtmezse 500 ibn euro cepte kalýr, oteli iþletmeye devam, keyif yaparlar, hisse zaten yerin dibinde, olan hep yatýrmcýya oluyor.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
sizin daha önce vurgu yaptiginiz gibi , 3.6230 ayrilma hakki hikayesi tahtada bir "fren etkisi" yapti.
her iki yöne doðru , ne aþaðý salýp marj birakiyorlar ne de yukari almiyorlar !
bunlar bunu sattilar, bu is bitti. orasi bana gore kesin. zaten orman bakanligi ok vermis sadece yazi gelecek + Rk da kisa surede cevap verecektir. zaten satis oncesi genel kurul yapmak zorundalar, cunku bu islemde ayrilma hakki kullanmak isteyenleri yasal mevzuata gore aradan cikarmak zorundalar.
sonrasi Allah kerim. muhtemelen hareket ayrilma hakki sonrasi olacak. ama bilebilmek mumkun degil.
adamlar hem.garanti ve risksiz hisse aldirip hemde ustune para kazandirmak istemiyorlar demekki !!!????
Son düzenleme : hayek; 04-10-2019 saat: 16:30.
Sabýrla beklemeye devam
acelemiz de yok , sabahtan alt kademelere alýþlarýmýzý girip bekliyoruz. tahtadaki kardesler ile artýk birbirimizi biliyoruz [emoji846] onlarda sorun etmiyor, bazen veriyor bazen aliyorlar [emoji846] baya paralarini aldik haklarini helal etsinler artik
biz hergün alýcýyýz , problem yok.
en kötü zekai aðanin elini öpüp harçligimizi aliriz genel.kurulda. artik ikramda da kusur etmezler sanirim, yeriz içeriz döner geliriz.
Son düzenleme : hayek; 04-10-2019 saat: 16:51.
Yer Ýmleri