Varlýk deðerlemesiyle duran varlýklar kalemine 80-90 milyon tl eklenecek, invest ve tera aðustosun baþýnda beri topluyor, 10 aracý kurum malýn yaklaþýk %85ine sahip, hacim fiyat düþüþüne eþlik etti, ben bilanço beklentisiyle izlemeye aldým...
Varlýk deðerlemesiyle duran varlýklar kalemine 80-90 milyon tl eklenecek, invest ve tera aðustosun baþýnda beri topluyor, 10 aracý kurum malýn yaklaþýk %85ine sahip, hacim fiyat düþüþüne eþlik etti, ben bilanço beklentisiyle izlemeye aldým...
Geçen sene 12 aðustosta 2. dönem geçici vergi beyannamesini vermiþler, 3-5 gün içinde netleþir buralarda mý kalacaðýmýz, yoksa yeni ufuklara mý yelken açacaðýmýz...
Tahtayý genelde Ýnvest ve son zamanlarda osmanlý tutuyor, bugün marbaþ ki toplamda %2,74 takas payý var ve a1 capital ki önemsiz bir malý var salmaya çalýþýyor...
UTPYA Konsolide 2017/6 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -12848637 Ana Ortaklýk Paylarý: -12844609
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adam deðerlemeden oluþacak farkla bedelsiz haberi sürdü piyasaya ve 4m lot gibi hisse daðýttý topikte dev havuç hikayesiyle ky malda tuttular ve sonuç hüsran..
GT-I9301Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yol açýk Yola çýk.
Yer Ýmleri