Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım mı.?
- Oylayan
- 145. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
-
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
-
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
-
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
-
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
-

Originally Posted by
Sugosu82
tam 5. yılımı doldurdum şu an ki dairemde.ve yine alıcısı çıktı.adam kapora verecekti az önce almadım düşünmek için süre istedim.
oturduğum siteden evi alırken 3+1 ler 500 bin di 2+1 ler 400.bende 380 e almıştım 2+1 i 2014 sonunda.
şimdi 850 ye alıcısı var..
çok tereddüte düştüm.
birkaç 3+1 ilanını aradım 1.250K nin altına veren yok.
2+1 ise satılık 1 daire var 900 yazmış.benim dairem ondan hem kat olarak iyi hem de boyut olarak 3-5 m2 daha büyük.
kiralık bi daire bakayım dedim o da yok işin ilginci.
hep isteğim satıp full dövize girmekti =) siz olsanız ne yaparsınız fikirleriniz çok önemli.
daireyi 100k peşinatla almıştım.şimdi gereksiz döviz bazında kaybettinciler lütfen yazmasın cevap vermeyeceğim.kredi kapama tutarı 150k kaldı.yani temiz 700 k kalacak.5 senede 100 bini 700 bin yapabileceğim başka yatırım aracı varsa onu konuşalım ama lütfen beylikdüzünde o ev o fiyat olurmu zırvalarına cevap vermeyeceğim.
satma kardeşim ben sattım pişman oldum elimde para var ne yapacağım belli değil ...
-

Originally Posted by
hkm
Hesap buysa dolar artışını kiralarınızı da düşünürsek geçmiş oluyorsunuz ,kardasınız sayılır .Hem de doların büyük şokuna rağmen kardasınız, bence emlağın son 4 yılındaki durgunluğu düşünülürse çok iyi bir yatırım olmuş.Ben sizin yerinizde olsam bir dakika düşünmem satardım.Alan adamdan ev bulana kadar 3 ay izin ister, paramı altın ya da gümüşe çevirir global çöküşü beklerdim.O çöküşte neticede sizin elinizde beylikdüzünde 2 artı bir daire olacak,çok da güvenilir bir şey değil.Gene de siz bilirsiniz tabi.
altın ve gümüşte fiyat bekletiniz ve süreniz nedir?
-

Originally Posted by
Sugosu82
tam 5. yılımı doldurdum şu an ki dairemde.ve yine alıcısı çıktı.adam kapora verecekti az önce almadım düşünmek için süre istedim.
oturduğum siteden evi alırken 3+1 ler 500 bin di 2+1 ler 400.bende 380 e almıştım 2+1 i 2014 sonunda.
şimdi 850 ye alıcısı var..
çok tereddüte düştüm.
birkaç 3+1 ilanını aradım 1.250K nin altına veren yok.
2+1 ise satılık 1 daire var 900 yazmış.benim dairem ondan hem kat olarak iyi hem de boyut olarak 3-5 m2 daha büyük.
kiralık bi daire bakayım dedim o da yok işin ilginci.
hep isteğim satıp full dövize girmekti =) siz olsanız ne yaparsınız fikirleriniz çok önemli.
daireyi 100k peşinatla almıştım.şimdi gereksiz döviz bazında kaybettinciler lütfen yazmasın cevap vermeyeceğim.kredi kapama tutarı 150k kaldı.yani temiz 700 k kalacak.5 senede 100 bini 700 bin yapabileceğim başka yatırım aracı varsa onu konuşalım ama lütfen beylikdüzünde o ev o fiyat olurmu zırvalarına cevap vermeyeceğim.
CELAL BEY siz misiniz?
-

Originally Posted by
mrfatih
altın ve gümüşte fiyat bekletiniz ve süreniz nedir?
Bir yıl ,gümüşteyim ful (yani altın yok,yoksa ben hep az bişi borsada oynarım o başka ) ,tahminimi yazmıyayım deli dersiniz,ama gümüşün gelecek yıl en çok kazandıracak enstruman olacağını düşünüyorum diyeyim kısaca.
-

Originally Posted by
hkm
Bir yıl ,gümüşteyim ful (yani altın yok,yoksa ben hep az bişi borsada oynarım o başka ) ,tahminimi yazmıyayım deli dersiniz,ama gümüşün gelecek yıl en çok kazandıracak enstruman olacağını düşünüyorum diyeyim kısaca.
neye dayanıyor bu öngörünüz bizi aydınlatırsanız, gümüş nereden alınır satılır?
-

Originally Posted by
mrfatih
neye dayanıyor bu öngörünüz bizi aydınlatırsanız, gümüş nereden alınır satılır?
GMSTR sayfasında analizlerim var.İsterseniz bakabilirsiniz.
-

Originally Posted by
hkm
Gümüşü nereden aldınız sayın hkm?
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
kelebekx
Gümüşü nereden aldınız sayın hkm?
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gümüş fonu var finansbankın GMSTR.Borsada işlem görüyor forumda sayfasını bulursanız orada gümüş hakkında baya açıklamam var sn kelebek.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri