Zaten bu grafikler bu kadar farklı ise kesin çakallık vardır.Erkan öz ün videosunu şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.
Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Zaten bu grafikler bu kadar farklı ise kesin çakallık vardır.Erkan öz ün videosunu şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.
bir kac videosunu izlemiştim . ama 50-100-200 yıllık olaylardan bahsediyor. gercekleşmeme ihtimalide var.100 sene onceki seyleri ornek veriyor amamesela 200 sene once dunyada gumus azdı sonra madencilik ilerledi cogalmıs olabilir. . vs bunlarıda hesaba katmak gerekir.
30 senden beri petrol bitecek bitecek diyorlar hic bitmiyor. cunku yeni kaynaklar buluyorlar.
bitecek dedikleri mevcut kaynaklara gore ama kaynaklara hep yenisi ekleniyor.
Altının ve gumusun cok asırı gitmesi icin global cokustende fazla seyler lazım bence . Ve bunun gerceklesecegini ben dusunmuyorum . Yani butun paraların çöp olacagı bir ortamda bunlar patlama yaparlar. Eger bole bir sey olabilir diyorsanız , o zaman yatırımınızda dogru yoldasınız. Yani 2008 ekonomik kriiz vs giib olaylarla bunlarda cok tvan tavan hareketler olmaz.Hatta 2008 de baktım grafigine şimdi hic bir sey olmamıs.
Yer İmleri