43 den sürekli satiss yemekte dikkatli olmakta yarar var 39 bandýna kayabilir ytd
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
43 den sürekli satiss yemekte dikkatli olmakta yarar var 39 bandýna kayabilir ytd
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Baþvurusu
Yatýrým tavsiyesi deðildir
Diyetisyen , Barkod , Patent Baþvurusu
Sayýn Yakamoz!!!
Ne zaman yapýcý yorumlar yazacaksýnýz!!!
0,37'den aldým, yazýlarýnýzý okudum. Hep yaygara hep yaygara!!!
0,51'den sattým tekrar ayný miktarda 0,44'den aldým. Yazýlarýnýzda yine hep yaygara, sürekli iþgembeden atýp tutuyorsunuz.
Bence Borsa bir oyundur.
Para kazanmak için nereden girip, nereden çýkacaðýnýzý bilmeniz gerekir.
Hissenin yükselmesi sizi niye incitiyor. Bence olumlu düþünün ve olumlu karar verin.
Unutmayýn!!!!
Para ufak ufak biriktirilerek kazanýlýr. Amaç para kazanmak hisse miktarý artýrmak deðil!!!
Paranýn mevcudiyetini koruyabiliyorsak ne mutlu bizlere!!!
Selamlar,
sevgili arkadaþým siz aza kanat eden akýllý yatirimcisiniz ya patrona ve þirket e kanan 1.50ve üzeri alanlar ve sürekli oyun içinde dümen çeviren ky soyan ve giz yuman spk ya sitemim
Sayýn Yakamoz,
Spk birleþmeye onay verdikten sonra 1 milyon TL bütçeyi aþarsa almayýz tehtidini Spk uyarý cezasý vermesi gerekirdi!!! Vermiyor iþte!!!!
Defter deðerinin üçte biri altýnda iþlem gören hisseyi 0,41'den nazlanarak almak istiyor. Onda bile aba altýndan sopa gösteriyor.
Belkide portföyünde yüklü miktarda olan yatýrýmcýlar bize tehditte bulunma düþürürüz bütün hisseler elinde patlar diyor. Belkide böyle olmasýný isteyerek belki hissseleride toplayabilirler.
Oyun içinde oyun olup, kaybetmeden ilerlemek gerekiyor .
Selamlar,
Ya sen usta borsaciymiþsin.satilabilecek en yüksek yerden sat ve en düþükten al.helal oldun.Yoksa tahtayý sen mi yapiyon.ben 51den satsam ve tahtaya güveniyorum diyelim. 47 gorsem hemen alýrdým. Burasý he yalan dolan yeri.
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Bacon,
Borsayý çok iyi bilirim. Ýþim gereði vergi mevzuatý olsun, bilanço analizleri olsun bunlar benim için çok basit þeylerdir.
Borsaya gelince bunlar bir kenara býrakýlýyor. Oyun içinde oyun olup, giriþ ve çýkýþý iyi belirlemek gerekiyor. Para alýrken kazanýlýyor. Mutlaka bir iki kademe alttan yazýlýp, bekleyin. Ben sabýrla öyle yapýyorum. Ayrýca Mutlaka anlýk izleyebilmelisiniz!!! Yoksa yatýrýmcý olursunuz!!!
Borsada fýrsatlar bitmek bilmiyor. Yeterki paranýz azalmasýn. Önemli olan parayý koruyabilmektir.
O yüzden kimseye kulak vermeden alým ve satým aralýðýný iyi belirlemek gerekiyor. Hisse dün 0,48'den iþlem görürken ben 0,44 dip olur diye düþündüm ve yazdým. Buradan tepki gelir dedim. Maalesef dün ve bugün 0,43'ü gördü. Buradan alsaydým, 01 kuruþta 5 bin TL kazanmýþ olacaktýk.
Ýhtiyarladýk, dibini tam kestiremedim.
Bence, Þu anda borsanýn nadir dipte gezen hisselerinden olup, al sat yaparak Eylül'e kadar nasipse oyalanmak istiyorum.
O,51'i geçerse ilk hedefi 0,63 olur diye düþünüyorum. Perþembe ve Cuma kapanýþý önemli.
Bir ay önce 0,37'den almayanlar 43-44 ve yukarýdan aldýlar.
Selamlar,
Yer Ýmleri