“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
haklý olabilirsiniz., patron hissesi.
ama yatýrýmlarýný bitirmiþ, sermayesi kadar yýllýk faaliyet karý üretme kapasitesine ulaþmýþ, ve bu fiyatta fazla þirket de yok borsada. bütün paramý asla bu hisseye yatýrmam, ama uzun vadeli olarak sermayemin enaz %10'u enfazla %25'i sürekli bu hissede olacak.
ytd.
bu hisse daha 1,5 yýl önce günlük 5-20 milyon lot günlük iþlem yapýyordu. hiç unutmam 1,1 den 1,35 giderken bir günde 35 milyon iþlem hacmi yapmýþtý. yani piyasadaki toplam hisseden daha fazla iþlem hacmi. oysa yaklaþýk 1 yýldýr günlük iþlem hacimleri 2-4 milyon arasýnda geziniyor ve hisse %100 den fazla prim yapmýþ. bunu yorumlayacak üstat var mý?
2017/6 aylýk bilanço 9 Agustos ta yayýnlanmýþ. 10 agustos ta 3,40 ý görüp düþüþ trendine girmiþ. ancak 6 aylýk bilanço açýklanana kadar 10 mayýs tan (3 aylýk bilançonun açýklandýðý tarih) 9 Agustos arasýnda 2,40 tan 3,40 kadar yükselmiþ. 9 aylýk iyi gelecek diye bekleniyor ama þu ana kadar herhangi bir hamle gelmedi. bu bana çok garip geldi. deðiþik hesaplar dönüyor.
Ýþte bu oyunlar yüzünden bilanço açýklandýðýnda bu adam zaten her haltý biliyordu diye kendinizi tutun.para kazandýrmayýn ciðersize
Ayrýca bilançoda üç kaðýtçýlýk yapacaklarýný düþünüyorum
Hacim çok düþük. Oyakyatýrým bu kaðýdýn neresini beðenmiþ anlamýþ deðilim. Bugün aþaðýda kapatarak teknikte hafif alýþ sinyali yakmýþ.
Cümleten hayýrlý geceler.
Þimdiden teknikten felan anlamadýðýmý söylemek isterim, size sadece ufak bir uþak maceramý anlatmak istedim 2011 yýlýnýn son ayý idi sanýrým bedelli sermaye arttýrmýþtý 18 tl lerdeydi bölünmeden önce yanlýþ olmasýn takibe aldým. Yeni evliyiz ve altýnlarý yeni bozdurmuþtum hadi bir þansýmýzý deneyelim diyerek 7.30 tl den girmiþtim ki kaðýt 18 lerden soluksuz gelmiþti bunun dibide olmaz dedik 7.30 'dan soluksuz 3 leri görmüþtük. Dicem o ki zarar ziyanla büyük bir tecrübe ettik dedik cana gelmesin diye avuttuk kendimizi, neyse nasip yine bu zamanlaraymis tekrar kâðýda geldim birþey olmamýþ gibi ama simdi þükür toparladýk hayatýmýzý yani keyif için takip ediyorum desemde aklým halen o kaybettiðim meblada. Tekrar yaþayýp göreceðiz ama simdi uzunca bir süre buradayým yani hikaye býraktýðým yerden devam ediyor.
Belki yükselir belki düþer ama agresif ve 6 senedir uykuda olan bir kâðýt.
Belki bizde birgün kazanýrýz beklemeye devam...hepimize bol þanslar...
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri