Arkadaþlar teknik iþlemez bu kaðýda...adamýn caný nasýl isterse o yöne götürür...
Buranýn topik olduðunu unutan lar burda boþ boþ konuþan veya tahta yapanla kavga eden ,
yakýnda burda bokuylada kavga edecek olan çok bilmiþler.
Bunda teknik iþlemez diyen vatandaþ talo 77 sen geçen tahtadan tüyerken biz teknikten oyunda kaldýk.
Þimdi çizemediðiniz için resimi size uzak bu konular.
Bu yüzden faydalananlarada saygý gösterin ekranýn üzerinde red butonu var basarsýnýz .
Ýstediðinizi görmezsiniz.
Adam 300 küsür msj atmýþ hepsi usak da![]()
Sektördeki bir diðer firma ege seramik ilk üç aylýk karý 12 milyon tl fiyatý 3.78 tl fk si 8.89 pd/dd 1.12
Uþak seramik ilk üç aylýk karý 1.1 milyon fk si 22.11 ve pd/dd 0.97
Uþak nezaman böyle burnunu havaya kadýrsa senedi birileri pompalama baþlasa arkasýndan bir çomaroðlan çýkmýþtýr. 2012 deki operasyon ve arkasýndan yüzde 200 bedelli de aynen böyle baþlamýþtý ve enson tahtayý küçük yatýrýmcýnýn üzerine yýkan bir grup, inþallah tarih tekerrür etmez. Zira borç içinde yüzen bir þirket için bulunmaz bir beleþ para zemini yavaþ yavaþ oluþuyor. Ýnþallah tahta yapicilar küçük yatýrýmcýnýn cebindeki paraya gözünü dikmemistir. Yoksa bu þirketin geçmiþ maceralarýný ve mali yapýsýný inceleyen aklibasinda yatýrýmcý þu anki fiyatýn ne denli þirket deðerine uygun olduðunu bilir.
Yatýrýn tavsiyesi deðildir. Sadece geçmiþ tecrübelerin bir paylaþýmý ve hatirlatmasidir.
Sayýn playmarker o gün geldiðinde inþallah sizde burada olursunuz.
Valla ben bu konuda iddalaþma niyetinde deðilim.
Þirketin borçlu yapýsý gereði diðer borçlu þirketler gibi bedelli sermaye ihtimali her zaman mümkündür.
Sonuçta bir yönetim kurulu kararýna bakar.
Ben mevcut duruma yorum yaptým. Yýlda 30-40 milyon faaliyet karý eden þirket olarak ucuz buluyorum.
Fakat þirket yönetimi borcu, yýllar içinde faaliyet karý ederek ödeyebileceði gibi bedelli sermaye.art. yolunu da seçebilir.
O gün gelirse de burada olurum senin için.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Faaliyet karýný aþaðýda finansman gideri olarak bankalara vermekte ne olacakta faaliyet kari en dipte net kara dönüþecek o net kardan da ortaklara kar payý gelecek, faaliyet karýnýn ortaklara ne faydasý var birde bu gözle bakmak gerek...
Þirketin mali durumu ile ilgili tamamen beni baðlayan þahsi yorumumu da yapayým.
Rakamlar kabaca alýnmýþtýr.
Yaklaþýk 400 milyon toplam borç var.
Bunun 200 milyonunu Dönen varlýklardaki ticari alacaklar ve nakitleri karþýlýk sayalým.
200 milyon net borç var diyelim.
Yýlda en az 40 faaliyet karý öngörelim.
Borçsuz þirket olsa toplam þirket deðeri ne ederdi?
10 yýllýk geliri kadar desen 400 milyon ederdi. Düþ 200 milyon borcu .
200 Milyon net deðer kalýr.
Duran varlýklarý bilerek degere dahil etmedim farkýndaysanýz.
Sermaye ne kadar dý?
43 milyon küsür. Neredeyse 5 TL hisse deðeri buldum.
Bana göre ucuz bir hisse ama yukarýdaki arkadaþýn dediði gibi de bedelli de her zaman ihtimal dahilinde.
Lenovo P1a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri