Bomlamasý yakýndýr
Bomlamasý yakýndýr
Vergidairesine sunulan bilançoya göre satýþlarda artma devam ediyor.
2017 Ýlk iki çeyrek satýþlardaki artýþ performansý belirleyici olacak.
Garanti Yatýrým, Gedik, Yatýrým Finansman son günlerde genellikle net alýcý görünüyorlar.
Ben olumlu görüyorum.
Þirket neredeyse sermayesi kadar favök karý üretiyor olacak. Ben benzer þirketlerle kýyaslama yaparak deðerleme yaptýðýmda olabilecek tüm iskontolarý uyguladýðýmda bile 3 TL hisse deðeri buluyorum.
Bunun sebebi ne olabilir bilemiyorum.
Sanýrým piyasa biraz daha finansallarýn düzelmesini görmek istiyor. Yani borç/özvarlýk oranlarýnýn dengeye oturmasýný bekliyor olabilir.
Fakat o zamana kadar da hisse fiyatý kademe kademe yükselecektir. Ben Yataþýn 1 den 6 lara yürümesi gibi USAK ýnda kademe kademe yürüyeceðini düþünüyorum. Sabýr gösterebilmek çok önemli.
Seramik sektörü CNR EXPO'da buluþuyor- Basýn Açýklamasý
Kuruluþtan konuya iliþkin yapýlan basýn açýklamasý aþaðýda bulunuyor:
Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün geliþiminde önemli rol oynayan UNICERA Ýstanbul, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeþilköy'de düzenlenecek. Fuar, 1.000'in üzerinde markanýn katýlýmý ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleþtirilecek.
TÝMDER Baþkaný Ertan Sapankaya, "Sektör temsilcileri olarak CNR EXPO ile bir arada düzenleyeceðimiz, Avrupa'nýn ikinci, Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarý olan UNICERA ile milyonlarca dolarlýk ihracat potansiyeline ev sahipliði yapacaðýz" dedi.
UNICERA Ýstanbul-Seramik Banyo Mutfak Fuarý, 8-12 Mart tarihlerinde CNR EXPO Yeþilköy'de düzenlenecek. CNR Holding kuruluþlarýndan Ýstanbul Fuarcýlýk, Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat Ýnþaat Malzemeleri Derneði (TIMDER) iþ birliðinde organize edilecek fuar, 1.000'in üzerinde markanýn katýlýmý ve 100 bin ziyaretçi hedefiyle gerçekleþtirilecek. Fuar, 160 bin metrekare alanda yapýlacak.
Banyo ürünleri, zemin-duvar kaplamalarý, seramik iþleme teknolojileri, mutfak ürünleri, dekorasyon ürünleri, ambalajlama, depolama gibi ürün gruplarýnýn sergileneceði fuara, ABD, Kanada, Almanya, Ýngiltere, Suudi Arabistan, Ýsrail, Fransa baþta olmak üzere pek çok ülkeden profesyonel ziyaretçi bekleniyor.
"Bölgenin üretim üssüyüz"
Fuarýn tesisat ve yapý malzemeleri sektöründe iç piyasayý ve ihracatý hareketlendirmek amacýyla düzenlendiðine dikkat çeken TIMDER Baþkaný Ertan Sapankaya, þöyle konuþtu: "Sektör temsilcileri olarak CNR EXPO ile bir arada düzenleyeceðimiz, Avrupa'nýn ikinci, Türkiye'nin en büyük ihtisas fuarý olan UNICERA ile milyonlarca dolarlýk ihracat potansiyeline ev sahipliði yapacaðýz."
Sapankaya, geliþmekte olan ülkelerin 5 yýl içinde inþaat alanýnda atýlým göstereceðini ifade ederek "Dünyada geri dönüþümlü ürünlere büyük eðilim var. Türk yapý ve inþaat malzemeleri sektöründe, ürün kalitesiyle dünya ile rekabet edecek konuma geldik. Þu an bölgenin üretim üssüyüz. Dýþ pazarlarda rekabet gücümüzü artýrmak içinn üretim kadar üretim teknolojisine de aðýrlýk vermeliyiz. Türkiye'de kentsel dönüþüm projelerine baðlý olarak konut inþaatlarýnda artýþ bekliyoruz. Ýnþaat, tesisat ve yapý malzemeleri pazarýnda da 5 yýl içinde yüzde 10-12 oranýnda büyüme bekliyoruz" dedi.
Uþakçýlar arkaya yaslandýnýz mý kemerleri baðladýnýz mý
Hisse baþlýklarý alfabetik olarak mý yoksa son yazýlana göre mi sýralansýn?
Forum yönetimi tarafýndan düzenlenen ankete katýlmak için;
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=582
Hayýrlý Olsun yeni forum ve topik.
Parayý Mezara Götüren yoktur ama Paranýn Mezara götürdüðü çoktur.
Yer Ýmleri