Durum vahim hakkaten. Nerden döner nerden mallanayým bekliyorum ben de...
Durum vahim hakkaten. Nerden döner nerden mallanayým bekliyorum ben de...
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
Halka hisseyi tecavüz yoluyla arz edip piþkinlik yapmak da engin geniþlik gerektirir. Bunlar tam tüccarlar...
Kap haberi de yok.. Maldivlere mi taþýdýlar yönetim binasýný !!!
1.80 için beklemedeyim... kademeli iþlem yapmak lazým..
Yazdýklarým al-sat-tut tavsiyesi deðildir.
Kurt kýþý geçirir, ama yediði ayazý unutmaz !!!
“Ölüm ve Vergiler dýþýnda hiçbir þey kesin deðildir.”
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Suç bizim kardeþim bence. Þunu çoktan anlamýþ olmamýz lazýmdý. Burasý BORSA patron kime KO...SA mantýðý geçerli maalesef.Bu mecralarda babanýn oðluna güvenmeyeceksin, patronlarýn gözünüzün içine baka baka yalan söylemekte hukuku arkadan dolanarak her türlü alavere dalavereyi yapamakta çok yetenekli olduklarýný soyup soðana çevirdikleri babalarý olsa ona bile acýmayacaklarýný giren kazýðýn acýsýyla tam olarak öðrendim. Bu adamlarýn yaptýklarý beni üzüyor ama devletin kurumlarý bu soyguna asla ses çýkarmýyorlar buna daha çok üzülüyorum. Bu ülkede gariban için hak ve adalet mi ALLAH rastgetire. Zalimler için kurulmuþ bir düzen. Allah yardýmcýmýz olsun.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Rezil herifler bir NATEN'in iþlemlerine bakýn bir de sizin hisse hareketlerine. Adamlar en azýndan 5.80 halka arz ve fiyat þu an 5.93 te. Tutuyorlar ve satmak isteyenlere zararsýz çýkma fýrsatý veriyorlar. Siz ise tam bir rezalet sergiliyorsunuz. Utanýn utanýn. Dönün aynaya bir bakýn bir insanmýyýz diye. Bizden kazandýklarýnýzý çoluk çocuðunuza helal diyemi yediriyorsunuz. Boðazýnýzdan nasýl geçiyor çok merak ediyorum.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dustukce alýyoruz, aldýkça düþüyor[emoji848][emoji848][emoji848]
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani yatýrýmcý iliþkileri diyor ki, ben hiç bir poktan anlamýyorum. Bana iþimizi öðretin... Bunlarin BIST e girmesine onay verenlerin.....
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri