2,55 den gitti benimkiler 1,780 tl alacaðým kaldý bunu ilerki senelerde almak kaydýyla yazýyorum beyazý çizsinlerde ordan kar edeyim
2,55 den gitti benimkiler 1,780 tl alacaðým kaldý bunu ilerki senelerde almak kaydýyla yazýyorum beyazý çizsinlerde ordan kar edeyim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yine girecek arkadaþlar sakýn bulaþmayýn benim sabah sabah canýmý sýktý bu hisse
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Beyaz Show þükür zarar kalmadi
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
meksaya yakýþmadý bu halka arz bana göre karizmasý çizildi.bir daha yapacaðý halka arzlara müþteri bulamazlar..ytd
bu þekilde kapatmak halka arz skandalý olarak tarihe geçer herhalde?
göze alýrlar mý?
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Kim küfür etti ben beyaza ve gectim dedim .2.54 den verdim tekrar merak etme 1.780 TL alacaðým kaldý dedim.Ama þuan beyaz ile 6.000 kar bu iþler böyle iþine bak
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri