Originally Posted by
yakamoz54
Bu Selçuk Bey denen þirket yetkilisine 4 kez mail attým 3'üne cevap verdi. En son pazar akþamý bir mail attým. Ýçimde ki deli deli bütün hissiyatýmý yazdým. Bu gidiþle hisseleri 1TL'nin bile altýna düþeceðini bu fikrimi çürütecek bir hamleleri olup olmayacaðýný sordum. Þu ana kadar yaþananlarýn beni hakli çýkardýðýný çok büyük ve pis bir oyun oynandýðýný kendilerinin bu iþin içinde olabileceðini yazdým. Þimdi sýrada bedelli sermaye artýrýmý fikri olup olmadýðýný yaparlarsa kendileri için çok iyi olacaðýný çünkü yediðimiz kazýðýn bize az girdiðini biraz daha kazýk sokabileceklerini söyledim. Þu ana kadar dönüþ olmadý. Þimdi iyice anladým ki bunlar bizim ebemizin ....na Mart karýný yaðdýrmadan bizi donsuz ve atletsiz býrakmadan bu hisseyi asla yükseltmeyecekler. Bu dünyada insanlar iki kýsma ayrýlýr asýl ve þerefli insanlar, bir de soysuz ve ******** olanlar. Varýn siz karar verin bu adamlar hangi sýnýftan. Bu da son mesajýmdýr. Bir daha yazmayacaðým. Çünkü bu ülkede artýk hakka, hukuka, adalete ve devlet kurumlarýna asla güvenmiyorum. Onlar ancýk bu soysuzlarýn haklarýný korumakla meþguller. Son söz: ALLAH HEPSÝNÝN BELASINI VERSÝN. BÝZÝM ÇEKTÝÐÝMÝZ SIKINTILARIN DAHA FAZLASINI ONLARA ÇEKTÝRSÝN. GECELERÝ GÖZLERÝNE UYKU GÝRMESÝN. BENDEN ÇALDIKLARI BOÐAZLARINDAN AÞAÐIYA GÝTMESÝN. ALLAH BÜYÜKTÜR VE MAZLUMUN AHINI YERDE ASLA BIRAKMAZ.
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
bunlar tam bir þeytan.....Ýnþaallah kýsa sürede zarar çýkar kara geçeriz...
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Yer Ýmleri