En düþük memur maaþý 3.723TL olacak.
En düþük memur maaþý 3.723TL olacak.
Yukarýda yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dolarý öyle böyle düþürmeyi baþardýlar sýra faizlere geldi.
Faizleri %15 lere kadar düþürebilirler o yüzden nkolay bonoda %25,15 faiz 576 günlük cepteyken bu önümüzdeki uzun dönemde yüksek faiz limaný olarak deðerlendiriyorum. Faizler düþtüðünde ppf ler de otomatik düþecek çünkü günlük piyasa durumuna göre hareket ediyor. O yüzden þimdilik nkolay bu dönemde bence en cazip olaný
Burger den ses yok galiba enflasyon ürünü için.
Paylaþýmlarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Aktifbank güvencesinde. bu devirde en büyük ile en küçük banka bence ayný güvenilir derecede. hepsinin sorunlu kredileri var.
PPF'ler gibi o da tmsf nin 100 bin tl mevduat garantisine dahil deðil. Ben tüm paramý orada tutmuyorum. Zaten risklerini yaymazsan herþey tehlikeli. Kullanýmý ve arayüzü enpara gibi ben beðendim. Çok hýzlýlar.
Þimdilik sýkýntý yok. Hiçbir masrafý da yok. Her gün sat-al yaparak bileþik faiz avantajý da var keþke benzerleri olsa ama þimdilik piyasada tek sayýlýr
iþbank sorgusuz sualsiz 21,25 baðladý 32 gün. 1 puan bile geri geleceðini bilse 0,25 vermezdi. Faiz oranlarýnýn geri gelmesi için sistemin ileri gitmesi gerekir. Sistem durmuþ vaziyette, arkadan gelen faiz oranlarý ile ayakta duruyor. En az 2 yýl faizlerde gerileme beklenmez. Ýnþaata dayalý ekonomi sanayiye dayalý ekonomiye dönmedi bu saatten sonra dönmez. Dolarýn gerilemesinde hane halkýnýn dolar tutkusu ve fedin faiz durdurma kararý var. Hane halký dolardan býkarsa belki faize döner ve 1-2 puanlýk bir düþüþ gelir. Enflasyonun düþüþü kalýcý deðil. Faizler düþseydi sonra enflasyon düþseydi evet kalýcý olurdu. Þuan tersi oluyor. Buda sebze meyve fiyatlarýnýn yaz etkisi. 1 ay bile sürmez bu fiyatlara sebze meyve kimse satýp üretmek istemiyor. Devletin risk alýp yatýrým hariç tüm harcamalarý kýsmasý gerekiyor. Örneðin emniyet ve jandarma hariç araçlarýn tamamen durdurulmasý bile bir seçenek. Ama devletten bu tarz hamleler geleceðine belirsizliði uzatan secim hamleleri geliyor. Fedin faiz hamlesi bir süre sonra ticaret savaþlarýnýn iptaline yol açabilir. Bu bize süre aldýrýr. Bu süreleri iyi kullanmak gerekir. Topyekün enflasyon mücadele kampanyasý bile bir acizlik göstergesidir. Ben düþüremiyorum, sen düþür demek gibi bir þey. En son açýklanan eylem paketine dönük ne bir çalýþtay kuruldu, nede bir kanun çýkarýldý.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Yer Ýmleri