Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Ýlginç :-) yapýp ödemeyen varsa :-)
Kanunlar aksini söylüyorsa, kanuna uymak lazým...
Ýþin ilginci kimi banka 250k limit diyor, kimi 500k...
Eþi ve kendi 250k + 250k eft yapan vergi verecek, ama 500k eft limiti olan bankadan tek seferde 500k çýkaran vergi vermeyecek!!!
Bana mantýksýz geldi...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Ývazsýz intkal nasýl oluyor .
benim peder internet bankacýlýðý anlamýyor onun parasýný bankadan yatýrýp ona eft edersem vergi mi vermem gerekiyor
zaten parayý peder veriyor bunun mantýðý yok mudur ki .
Ýþleyiþ nasýl yürüyor bu konuda
bir yurt içi yerleþik olarak aklýmýn ucundan bile geçmedi satmak,baþkasýný bilemem 5.70 altýnda 3 defa daha alým yaptým 5.65-dün 5.59 bugün 5.53 en iyi makas fibabankta keþke daha önce geçseymiþim neredeyse makassýz alým yaptýrdý bugün ing cuma günleri hariç 1.30-1.40 yukarýdan veriyor asla ing kullanmam artýk dolar için.tüm dövizi de fibabankýn kiraz hesabýna attým 3.5 günlük iþleyecek,dolar düþerse kademeli almaya devam edeceðim faiz indirimi yapýldýðý gün demiþtim tl biriktirmeyi býrakýp dolar toplamaya baþlayacaðým diye 5.52 kurundan gözlerim kapatarak aldým siz düþünün.son 1 haftadaki satýþlarýn tamamen kamu kaynaklý sabah yüklü sýð piyasada at koþturmacasý olarak görüyorum,ülkeye giren döviz varsa belli baþlý kalemlerde görülmesi lazým böyle bir þey yok,ibrahim kahvecinin iddiasý en akla yatkýn gelen teori sanýrým,mudilerin %15i anlaþýp döviz çekmeye kalksa dolarý kaç liralarda buluruz merak ediyorum,kýsacasý hükümete güvenmiyorum,güvenerek defalarca hata yaptým hiçbir kararlarý rasyonel deðil.
Yer Ýmleri