bu akþam çektim, istinye park nusrette yoðun sýra var, aðýrlýklý arap
doðuþ grubu nusreti iyi pazarladý iyi PR çalýþmasý yaptý valla
günaydýn'da ben böyle kuyruk hiç görmedim
![]()
bu akþam çektim, istinye park nusrette yoðun sýra var, aðýrlýklý arap
doðuþ grubu nusreti iyi pazarladý iyi PR çalýþmasý yaptý valla
günaydýn'da ben böyle kuyruk hiç görmedim
![]()
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Yerliler AVM.lerin klimasi için geliyorlar.
Al bir dondurma otur saatlerce
Gerce bende AVM.ye ancak Morhipo yada Boyner sipariþlerimi maðazadan teslim almak için giderim
AVM.den alýþveriþ yapmayalý çok sene oldu
Ancak sadece gýda için giderim.Migros yada Carrefour
Arkadaþlar, geçen ay merkezi sayaçlý su aboneliði için yönetimin hiç su kullanýlmayan dairelere bile ÇTV, katý atýk toplama- bertaraf bedeli adý altýnda tahakkuk çýkardýðýný yazmýþtým. Bu konuyu Tüketici hakem heyetine e-devlet üzerinden gönderdim. Ayrýca Ýzmir Ticaret müdürlüðüne ve Sulh hakimliðine yansýttým. Ticaret md.lüðünden yöneticilerin böyle bir faturalandýrma yetkisinin olmadýðý, adý geçen kalemlerin belediye gelirleri kanununda su faturasý üzerinden tüketilen metreküpe baðlý olarak tahsil edilebileceðini içeren yazý geldi. Þimdi yöneticiye bu yazýyý iadeli- taahhütlü göndererek paranýn iadesini ( yatýrmýþtým ) talep ettim.
Birilerine faydasý olursa diye yazdým.
Apartman yönetimiyle yeni sorunumuz oldu. Geçen yýl Aðustos ayýnda emekli olan kapýcýnýn yerine yenisinin alýnmayacaðý, iþlerin þirket marifetiyle yürütüleceðine, kapýcý dairesinin kiraya verilerek apartmana gelir kaydedilmesine karar alýnmýþtý. Bir yýlda 3 yönetici deðiþti. Hiç biri kiracý beðenmedi ve kiraya vermedi. Son 5 aydýr yönetici olan þahýsta sözde düzgün kiracý bulamýyormuþ. Þimdi, hiçbir þeye karýþmayan, seyreden, beleþçi apartman sakinleri benim sayemde zarardan kurtulmasýn diye, sadece kendi dairemin payýna düþen zararý tazmin etmesi talepli sulh hakimliðine baþvuracaðým. Karar defterinde açýkca yazý var, avukat forumdaþ varsa denetçinin de sorumluluðunu sormak isterim. yani maddi zarardan hem yönetici hem de denetçiyi sorumlu tutabilirmiyim ?
Korupark avm de, öðle ve ikindi vakti sürekli ayný tip yaþlý insanlar var. Cami çýkýþý gelip, ortada oturup, gelen geçen bayanlarý seyrwtmeleri de hayli ilginç..
POT-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Yer Ýmleri