Bayram öncesi normal...Millet meteliðe kurþun atýyo...Parayý nerden bulsak diye...Bankalar verirse tabii kredi notlarý yeterse...
Bayram öncesi normal...Millet meteliðe kurþun atýyo...Parayý nerden bulsak diye...Bankalar verirse tabii kredi notlarý yeterse...
Powerpc var ,altivec var rxpu var birde kuantum bilgisayar olsa forum uçacak.[emoji39]
Bence harcamalar için kisa TL .yatýrým için dolar uzun vadede olmalý.kisa vadede dolar iner çýkar zarsr edersiniZ.fakat bayramdan sonra çýkýþ olabilir
Sezlongda yatarken kafa rahat olmali..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
96 yýlýnda ev almýþtýk o zaman lise 3 e gidiyorum.Annemin emekli maaþý vardý bende çalýþyordum.Hatýrladýðým 3 aylýk emekli maaþýný alýr almaz annemle dolar alýrdýk büfeden sonra o 3 ay dolarlarý bozdura bozdura geçinirdik.O zamanlardada demekki iyi getiri getiriyormuþ dolar![]()
Ha bundan sonra olur mu ekonomi iyi gidecekler diyenler dolar almaz kötü gidecek diyenler dolar alýr.Bakalým ne olucak bekleyip görüceðiz.Ben iyi olur inþ diyenlerdenim![]()
09 Aðustos Cuma 14:36 TCMB BEKLENTÝ ANKETÝ: YIL SONU BANKALARARASI DÖVÝZ PÝYASASI DOLAR 5.9002 (ÖNCEKÝ 6.1448)
09 Aðustos Cuma 14:35 TCMB BEKLENTÝ ANKETÝ: AÐUSTOS'TA AYLIK TÜFE BEKLENTÝSÝ %1.26
09 Aðustos Cuma 14:35 TCMB BEKLENTÝ ANKETÝ: AÐUSTOS'TA YIL SONU YILLIK TÜFE BEKLENTÝSÝ %14.42, (ÖNCEKÝ %15.01)
Dolarýn nasýl manipüle edildiðini anlamak isteyen, bugünkü uður gürses yazýsýný okusun
Yer Ýmleri