Eðer bu yýl büyüme 3,5 -5 çýkacaksa enflasyon %12,5 -13 arasý çýkar o da herþey iyi giderse içte ve dýþta çýkabilecek en ufak terslikte bu rakamlarý millet rüyasýn da görür.
Eðer bu yýl büyüme 3,5 -5 çýkacaksa enflasyon %12,5 -13 arasý çýkar o da herþey iyi giderse içte ve dýþta çýkabilecek en ufak terslikte bu rakamlarý millet rüyasýn da görür.
Ne geri kaldi hep onu anlamaya calismak lazim..
Sira ona da gelecek illa ki..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
2020 Nisan sonuna kadar herþey belli olur kötü bir durum da bürüt faizler tekrar %17,50 bono faizleri 16,50 ye kadar çýkar bu rakamlar normal senaryo bunun üstünü düþünmek bile istemiyorum eðer dolar Þubat 15 e kadar 6,05 i taban yaparsa iþte o zaman alarm zilleri çalmaya baþlar
Hiç bir medya haber yapmýyor. dul yetim yaþlý ihtiyaç sahiplerinin 3 aydýr maaþlarý yatýrýlmýyormuþ. Ýstedikleri kadar toz pembe göstersinler ülkeyi. bist.ti yukarý çekerek ekonomi düzelmez.
2018 eylül ayý ile 2019 eylül ayýný kýyaslýyoruz dersek ben %15 rakamýna katýlýrým. Yanlýþ demem. Pazara gittiðimde de 1000 lira yerine 1150 lira harcýyorum doðrudur. Mesela ev kiralarý çok artmadý ev fiyatlarý çok artmadý atýyorum.
En çok alkol ve sigara arttý onlarýn dýþýnda 2018 eylül de zaten hayat çok çok pahalanmýþ idi üstüne 2019 eylüle kadar %15 daha kötüleþmiþ olmasý normal derim. Alkol koyuyor o ayrý onu da yurt dýþýndan tedarik ediyorum artýk fahiþ boyutlara geldi zamlar.
Yer Ýmleri